SAPANCA'DA SERİ DEVAM EDİYOR: 1-0

SporToto Bölgesel Amatör Lig 11'inci grupta Sapanca Gençlikspor, sahasında Nilüfer Erdemlispor'u 1-0 mağlup etti. Sapancaspor bu galibiyetle Adapazarıspor ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi.

BAL Liginin 21'inci haftasında temsilcimiz Sapancaspor, sahasında Bursa ekibi Nilüfer Erdemlispor'u misafir etti. Maçın 30'un dakikasında Aykut Çeperli'nin attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan temsilcimiz puanını 18'e yükseltirken Adapazarıspor ile arasındaki puan farkını ise 2'ye indirdi.

BAŞKANDAN BAŞARI DİLEKLERİ

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer maç öncesi soyunma odasına gelerek futbolculara başarılar diledi.

"HEDEFE İLERLİYORUZ"

Adım adım hedefe doğru ilerlediklerini belirten Teknik Direktör İsmail Yılmaz, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Adapazarıspor maçı ile başlayıp, Kestel Belediyespor ve Nilüfer Erdemlispor maçları ile devam ettik. Ligde kalmak için elimizden gelen tüm gayreti sergiliyoruz. Bu maçı unutup Karasuspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Bizlere destek veren herkesten Allah razı olsun. Bu takım hepimizin takımı" diye konuştu.

KALAN MAÇLARIMIZ

11 Mart 2018 14:00 Karasuspor-Sapancaspor

18 Mart 2018 14:00 Sapancaspor-İnegöl Kurtuluşspor

25 Mart 2018 15:00 Zaferspor-Sapancaspor

1 Nisan 2018 15:00 Sapancaspor-B. Doğantepespor

8 Nisan 2018 15:00 Gebzespor-Sapancaspor

SAPANCASPOR: 1 – NİLÜFER ERDEMLİSPOR: 0

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Burak Kaplan, Nimet Altunkıran, Görkem Özdener, İsmail Barkın Özsavlu

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker Engin, Üsame Öztoprak, Kamil Koç, Mustafa İmancı, Kaan Ayseki (dk.56 Murat Yıldız), Yavuz Tanta, Ömer Akçal, Aykut Çeperli (dk.80 Eymen Özkan), Mustafa Temel (dk.78 Arda Kubilay), Muhammet Recep Arapoğlu, Burak Aktaş

TEKNİK SORUMLU: İsmail Yılmaz

NİLÜFER ERDEMLİSPOR: Enescan Ekici, Ali Yılmaz, Selim Dervişoğlu, Tolunay Son, İsmail Hakkı, Ramazan Koca (dk.86 Taha Yavuz Yılmaz), Samet Dinler (dk.61 Mahsum Özdemir), Emre Gönder, Furkan Şahin, Osman Göktuğ Cebeci (dk.26 Muhammet Furkan Keskinoğlu), Furkan Fehmi Güneş

TEKNİK SORUMLU: Resul Kuzu

GOL: Dk.30 Aykut Çeperli (Sapanca Gençlikspor)