SAPANCA'DA MASAL GİBİ DÜĞÜN

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen Mehmet Uslu, Sapanca'da düzenlenen düğün töreniyle hayatını Dilara Tantan'la birleştirdi. Genç çiftin düğünü ise masalları aratmadı.

Sapanca eski Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve Mayide Uslu'nun oğulları Mehmet Uslu ile Nazlı ve Atilla Tantan çiftinin kızları Dilara Tantan, NG Sapanca Güral Otelde düzenlenen törenle evlendi.

Siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu törende çiftin nikahını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıyarken şahitliklerini ise İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan, Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez yaptı.

Toçoğlu, nikahın ardından hayırlı olsun dileklerinde bulunarak evlilik cüzdanını Dilara ve Mehmet çiftine takdim etmesi için Sadettin Tantan'a verdi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde Uslu ve Tantan aileleri davetlilerle yakından ilgilendi.

Düğün törenine İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan, Milletvekili Ali İhsan Arslan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, eski Milletvekilleri Erol aslan Cebeci ve Ayhan Sefer Üstün, eski Milletvekili Nazif Okumuş, eski Türk-İş Başkanı Salih Kılıç, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in de aralarında bulunduğu diğer ilçelerin belediye başkanları, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez,  Çaykur Rizespor futbolcuları, STK ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.