SAPANCA'DA İLK ADAY ADAYI ÇİĞDEM CEBECİ

24 Haziran seçimlerinde Sapanca'nın ilk aday adayı Çiğdem Cebeci oldu. Cebeci, AK Parti Sakarya İl Teşkilatına giderek başvuru yaptı.

Adaylığı sonrası Sapanca Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Cebeci, "Sapancalı olarak 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan; 27.dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde, Ak Parti'den bugün itibariyle aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Yapılacak olan genel seçimlerde, başta Sakaryamıza hizmet etmek ve sonra da partime güç vermek, destek vermek için aday adaylığı resmi müracaatımı yaptım.

İyi niyet ile bu yola çıkanların, Allah yar ve yardımcısı olsun. Sakaryamıza, Sapanca'mıza ve biz aday adaylarına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ise, Cebeci'yi kutlayarak hakkında hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÇİĞDEM CEBECİ KİMDİR

1980 yılında İstanbul'da doğan Çiğdem Cebeci, ilk, orta ve lise eğitimini Sapanca'da tamamladı. Cebeci daha sonra ise 2005 yılında Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümünden mezun oldu. 2007 yılında yüksek lisansını Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı, Üretim ve Servis Sistemleri Yönetimi bölümünde tamamlayan Cebeci, 2010 yılında Sakarya Üniversitesi A.M.Y.O. Bilgisayar Programcılığı bölümü ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Matematik Alanlar Eğitimi Fizik Öğretmenliği yüksek lisans eğitimini tamamladı. Cebeci son olarak 2016 yılında İstanbul Beykent Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi. 4 yıl boyunca Sapanca ve Arifiye ilçelerinde ücretli öğretmenlik yapan Cebeci, Adapazarı Başak Traktör Fabrikasında Kalite Mühendisliği, Doğa İş Makineleri Operatörlük Kursunda Kurum Müdürlüğü ve M-TECH A.Ş.'de Kalite Yöneticisi görevlerinde bulundu. Çiğdem Cebeci, halen özel fabrikalara danışmanlık yapmaktadır.