SAPANCA'DA HARMANDALI: 4-0

Sakarya Süper Amatör Lig A Gurubu temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, sahasında Harmanlıkspor'u 4-0 yendi.

Temsilcimiz Sapancaspor ligin 16'inci haftasında kendi sahasında Harmanlıkspor'u misafir etti.

Sapancaspor sahaya geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede tedavi gören Sapanca Gençlikspor'un eski Başkanı Fatih Balkaya'ya ithafen "Geçmiş olsun büyük başkan" yazılı pankartla çıktı.

Yağmursuz ancak ıslak bir zeminde oynanan maçta ilk pozisyonu 4'üncü dakikada temsilcimiz yakaladı. Soldan gelen ortaya Eymen'in kafa vuruşunda top kalenin yanından dışarı çıktı. Maçın 9'uncu dakikasında ise bu kez Furkan kaleyi yokladı ancak vuruşu az farkla dışarı çıktı. 18'inci dakikada misafir ekibin atağında kalecimiz İlker gole izin vermedi. Maçın 33'ncü dakikasında Şenol'un sağ taraftan yaptığı ortayı gole çeviren isim ise Berat oldu 1 – 0. Maçın 45'nci dakikasında bu kez sahneye Usame çıkarak kendi topunu rakip kaleye sürdü. Kaleciyle karşı karşıya kalan Usame'nin şutunu kaleci çıkardı. Pozisyonu takip eden Şenol ise dönen topu affetmedi durumu 2-0'a getirdi. İlk yarısı 2-0 sonuçlanan maçın ikinci yarısında da yine Sapanca Gençlikspor'un üstünlüğü vardı. 68'inci dakikada Furkan'ın şutunu kaleci çıkardı. Maçın 71'inci dakikasında sağ taraftan Soner'in ortasına ayak içi ile dokunan Furkan bu kez affetmedi ve durum 3 – 0 oldu. 80'inci dakikada temsilcimizde Abdulkerim'in şutu kalenin dibinden dışarı çıktı. Maçın son gölü ise 89'uncu dakikada geldi. Berat'ın ara pasını Soner Dursun uzun mesafe sürerek takım arkadaşı Şenol'a al da at dercesine ortaladı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Şenol takımının 4'üncü kendisinin ise 2'nci golünü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 4-0 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi. Temsilcimiz A Grubunda puanını 39'a çıkartarak yerini korudu.

SAPANCASPOR: 4 -HARMANLIKSPOR: 0

SAHA: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Mehmet Akıncık, Sinem Çetin, Hakan Can Yılmaz

SAPANCASPOR: İlker, Şenol, Üsame, Hami, Kamil, Eymen, Abdülkerim (dk.84 Engin), Celalettin, Furkan Işıklı (dk.75 Furkan Selçuk), İdris, Berat

ANTRENÖR: Hakan Dursun

HARMANLIKSPOR: Mohammed, Berkay, Berat, Yasin, İsmail, Salih, Kamil, Berkay Baran, Emirhan, Mustafa, Görkem

ANTRENÖR: İrfan Arkan

GOLLER: Dk.33 Berat, dk.45-89 Şenol, dk.71 Furkan (Sapancaspor)