SAPANCA'DA COVİD-19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Sapanca ilçesinde Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına ilişkin denetimler yapıldı.

Sapanca Belediye Başkan Vekili Fahri Arkan, Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Kenan Han, İlçe Sağlık Müdürü Arzu Bostancı ile zabıta ve emniyet müdürlüğü ekipleri sahaya inerek, Koronavirüs (Covit-19) tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına ilişkin denetimler yaptı. Yapılan denetimlerde vatandaşlar, kurallara uymaları konusunda uyarıldı.

O GÜNLERE DÖNMEK BİZLERİN ELİNDE

Denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Sapanca Belediyesi Başkan Vekili Fahri Arkan, "İçerisinde bulunduğumuz bu durumu hep birlikte kurallara riayet ederek inşallah atlatacağız. Bugün İlçe Emniyet ve Sağlık Müdürlerimizin katılımıyla vatandaşlarımıza konunun önemini bir kez daha anlatıp, farkındalık oluşturmaya çalıştık. Her bir vatandaşımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına uymasını istiyoruz, çünkü halkın küçük bir kısmı dahi kurallara uymadığı zaman riskin büyüdüğü ortaya çıkıyor. Hepimiz tedbirlerimizi en üst seviyede almaya devam edersek, korona virüsle mücadelede o denli başarılı oluruz. Geçmişteki sıradan ama bugün lüks olduğunu fark ettiğimiz o günlere dönmek bizlerin elinde" dedi.