SAPANCA'DA "ANNELER SORUYOR" ETKİNLİĞİ

Sapanca Belediyesi ve NG Sapanca Bedesten tarafından, kadınlara yönelik, "Anneler Soruyor" etkinliği düzenledi.

Kestane Kafe'de gerçekleşen etkinliğe; Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzman'ı Özge Selçuk Bozkurt, Yazar "Hassas Anne" Ece Kumkale ve Hamile Eğitmeni ve Emzirme Danışmanı Influencer Esra Ertuğrul konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlikte katılımcı annelere konuşmacılar tarafından, çocuklara karşı davranışları, duyguları, düşünceleri ve zaman geçirdikleri çevre ile ilgili bilgiler aktardılar.

Programın soru cevap bölümünde ise konuşmacılara; okul döneminde dikkat kazanımı, çocukların büyütülürken hangi konularda hassas olunmalı? Çocuklarda ilk yardım konularında sorular yöneltildi.

Anne ve çocuk eğitimi adına yapılan etkinlik ve faaliyetlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Sapanca Belediyesi Meclis Üyesi Günnur Çelik, program sonunda yaptığı konuşmada, "Eğitimci bir belediye başkanına sahibiz, buda bize artı avantaj sağlıyor. Ebeveynlerin bilinçlendirilmesi adına böyle etkinliklerin düzenlenmesi çok güzel, bugün burada yoğun katılım olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Artık ebeveynler bilinçli olmak adına okuyor, araştırıyor ve bu tarz programlara katılıyor. Programda emeği geçenlere, katılımcılarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonunda Meclis Üyesi Günnur Çelik ve Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emine Tarım tarafından konuşmacılara çiçek takdim edildi.