SAPANCA AGD'DEN ÜCRETSİZ MATEMATİK DERSLERİ

Anadolu Gençlik Derneği Sapanca Şubesi Başkanı Sabri Balkaya, ortaokul ve lise düzeyinde ücretsiz matematik dersleri verileceğini aktardı.

Anadolu Gençlik Derneği'nin 'önce ahlak ve maneviyat' diyen şuurlu bir gençlik için mücadele ettiğini belirten Başkan Balkaya, "Gençlerimizi ahlak ve maneviyattan uzaklaştırıp, türlü tuzaklara düşürebilecek durumların yoğun olduğu günümüz şartlarında, önce ahlak ve maneviyat diyen şuurlu bir gençlik için mücadele ediyoruz. Anadolu Gençlik Derneği olarak, Sapanca'da gençler için cazibe merkezi olma yolundaki faaliyetlerimize hız veriyoruz" dedi.

AGD'nin yeni hizmet binasında ortaokul ve lise düzeyinde ücretsiz matematik dersleri vermeye başlayacaklarını ifade eden Balkaya, "Başvurular neticesinde denk seviyedeki gruplar belirlenerek öğrencilerin eksikliklerini rahat bir ortamda tamamlamalarını istiyoruz. Bu konuda bilgi almak isteyen kardeşlerimiz 532.0628312 nolu telefonu arayarak merak ettiklerini sorabilir ve kayıt olabilir. Herhangi bir son başvuru tarihimiz yok. Öğrenciler istedikleri tarihte bu çalışmalara dahil olabilecekler. Tarihini bilen, günümüz şartlarına hakim, geleceğe sağlam bir şekilde hazırlanan bir gençlik yolculuğumuzda kapımız herkese açık" diye konuştu.