SAHAYA YÜREKLERİNİ KOYDULAR: 2-1

SporToto Bölgesel Amatör Lig 11. Grup karşılaşmasında temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, sahasında İnegöl Kurtuluşspor'u 2-1 mağlup etti. Bu galibiyetle temsilcimiz, Adapazarıspor'la arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

BAL Liginin 23'üncü haftasında temsilcimiz Sapanca Atatürk Stadında, Bursa ekibi İnegöl Kurtuluşspor'u misafir etti. 27'inci dakikada misafir ekipten Ercan'ın attığı golle 1-0 mağlup duruma düşen temsilcimiz bu gole 40'ıncı dakikada Usame'nin golüyle cevap verdi. İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında daha istekli ve atak oynayan taraf yine temsilcimiz Sapanca Gençlikspor oldu. Maçın 85'inci dakikasında bu sefer oyuna 5 dakika önce dahil olan Christian sahneye çıktı.  Attığı golle durumu 2-1'e getiren Christian maçın sonucunu da ilan etmiş oldu.

3 PUAN KALDI

Bu galibiyetle puanını 21'e yükselten Sapanca Gençlikspor, deplasman Beyberbeyi ile 1-1 berabere kalan Adapazarıspor'la arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

"SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ"

Karşılaşma sonrası Sapanca Gazetesi'na açıklamada bulunan Teknik Direktör İsmail Yılmaz, "Ligde kalmak için kanımızın son damlasına kadar savaşmaya devam edeceğiz. Sahaya yüreklerini koyan tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum. Her zaman söyledim yine söylüyorum Sapancaspor, Sapancalılarındır" dedi.

SAPANCASPOR: 2 – İNEGÖL KURTULUŞSPOR: 1

SAHA: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Ertuğrul Kösterelioğlu, İzzet Erol, Enes Berk Güçlü

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker Engin, Üsame Öztoprak, Kamil Koç, Mustafa İmancı, Sezai Demircan, Tamer Yılmaz (dk.79 Eymen Özkan), Ömer Akçal (dk.10 Murat Yıldız), Aykut Çeperli, Arda Kubilay, Muhammed Recep Arapoğlu (dk.74 Christian Onyebuchi Obasi Chukwueze), Burak Aktaş

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Yılmaz

İnegöl Kurtuluşspor: Uğur Altıparmak, Ferdi Kaya, Ercan Bayramlar, Gökhan Arslan, Muhammed Tugay Erol, Muhammed Talha Sönmez (dk.68 Gökhan Karadeniz), Burak Salih Kıral, Gökhan Bağdemir, Ahmet Kaan Yoldaş, Bilal Öpçiner, Fatih Şimşek

TEKNİK SORUMLU: Melik Özmen

GOLLER: Dk.40 Üsame, dk.85 Christian (Sapanca Gençlikspor) dk.27 Ercan (İnegöl Kurtuluşspor)