SAADET'TEN COŞKULU KONGRE

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Adapazarı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve Sapanca İlçe Teşkilatı'nın da tam kadro hazır bulunduğu kongreye Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İsmet Aksoy,  İyi Parti İl Başkanı Hüsamettin Atasever, Demiryol İş Sendikası İl Başkanı Cemal Yaman, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır, Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Öksüzali ve partililer katıldı.

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, görüşlerinin milli görüş olduğunu belirterek, kongreye katılan Sakaryalılara teşekkür etti.

Ülkenin huzur ve barışa kavuşması için çalıştıklarını dile getiren Karamollaoğlu, "Farklı fikirlerin olması, bir ülkenin gelişebilmesi için en güzel, en iyi ortamdır. Farklı fikirler gündeme getirilebilecek ki yanlışlar düzeltilebilsin. Biz Saadet Partisi olarak milli görüş özelliklerini benimseyen bir partiyiz. İlim ve teknoloji gelişiyor ve bu da sosyal hayatımıza yansıyor. Teknolojinin gelişmesi hayatımızı kolaylaştırıyor. Biz diğer siyasi görüşlerden farklı olarak insanı insan olarak görüyoruz." diye konuştu.

Karamollaoğlu, "İslamcı" değil, Müslüman olduklarını ve bütün insanlığın hayrı için çalıştıklarını vurguladı.

İslam alemi ve insanlığın uçuruma sürüklendiğini söyleyen Karamollaoğlu, "Üzerimizde oyunlar oynanıyor. Sadece İslam alemi değil, tüm insanlık üzerinde oyunlar oynanıyor. Biz bu oyunun farkına varamazsak, tedbir alamazsak yarın çok geç olabilir. Gizli dünya devletleri, insanlık alemini etkisi almak için her türlü önemli mekanizmayı ellerine geçirmeye çalışmışlar ve büyük mesafe kat etmişler. Ekonomi, sanayi, teknoloji, medya ve diğer güçler bunların ellerinde. Böyle olunca iktidarlar da bunların elinde demesek bile bunların etkisinde. Bu insanlar kendi şahsi meselelerini zirveye çıkarabilmek için gerektiğinde tüm insanlığı yok etmekten çekinmeyecekler." ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun konuşmasının ardında gerçekleşen seçimlerde tek listeyle aday olan mevcut başkan Eyüp Yıldırım yeniden seçilerek güven tazeledi.