SAADET SAPANCA ADAYINI TANITTI

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı, Sapanca Belediye Başkanı Adayı Ömer Yaşar Çömlekçioğlu'nu düzenlediği programla tanıttı.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi Salonunda düzenlenen programa; İl Başkanı Fahrettin Bay, Karargah Başkanı Ali Ahmet Çelik, Karapürçek Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gedik, Adapazarı İlçe Başkanı Abidin Birinci, İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Pulat, Sapanca İlçe Başkanı Ahmet Ersoy ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Ahmet Ersoy'un hoş geldiniz konuşmasının ardından Sapanca Belediye Başkan Adı olarak açıklanan Ömer Yaşar Çömlekçioğlu konuştu.

"Yapılan istişareler sonrasında Sapanca'da 'Çare var' demek bize nasip oldu" diye Çömlekçioğlu, konuşmasında şunları kaydetti:

"Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partimizin Sapanca'daki liyakat sahibi kadrosuyuz. Yüksek sesle 'Çare var' diyeceğiz. 'Ne yapalım başka gidecek oy verecek yer mi' şeklindeki çaresizliğin yerini 'Çalmadan çalışıyorlar', 'Çare var' dedirterek bizler alacağız inşallah. Bizler; 'Avrupa'daki gelişmiş şehirler gibi olacağız' gibi hoş ama boş laflar edip, sokak aralarındaki en basit meselede bile sınıfta kalmak yerine ayağı yere sağlam basan, göz boyamak yerine göz dolduran bir belediyecilik vaat ediyoruz. 5 yıllık icraatın neticesinde, kendi partimizdekilerin bile bizi eleştirip göndermeye çalıştığı bir belediyecilik yerine oy vermeyenlerin bile 'Keşke oy verseydim' diyeceği bir belediyecilik göstereceğiz. Bizim büyük maddi imkanlarımız olmadığı için hepinizin desteğine, komşunuzu, arkadaşınızı, akrabanızı ikna etmenize ihtiyacımız var. Sesi çok çıkanlara, kulak tırmalarcasına değil de, gönüllere ulaşanlara destek olmanızı istiyoruz."