SAADET PARTİSİ'NDEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası göreve gelen belediye başkanı ve meclis üyelerine tebrik geldi.

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası değerlendirme toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi'nin Sapanca Belediye Başkan Adayı Ömer Yaşar Çömlekcioğlu, seçim süreci boyunca maddi bir karşılık ummaksızın fedakarca çalışan teşkilat mensuplarına, ziyaretlerine kendilerine güler yüz gösteren oy veren vermeyen tüm Sapancalılara teşekkür etti.

İlçe Başkanı Yunus Arslan ise seçilen belediye başkanı ve belediye meclis üyelerini tebrik ederek hayırlı çalışmalarında destekçisi olurken yanlış yaptıkları her işte ise uyaran ve karşı çıkan olacaklarını söyledi.

Saadet Partisi olarak maddi imkansızlıklara, iftira kampanyalarına rağmen tüm seçim bölgelerinde tek başına seçime girerek il olmasa da Pamukova dahil olmak üzere birçok ilçe belediyesini kazandıklarını ifade eden Arslan, "Milli Görüş için kazanmak-kaybetmek koltuğa oturmak veya inmek değildir. Biz her zaman kazandık elhamdülillah diyerek yola devam ederiz. Her seçimin sonu bir sonraki seçimin başlangıcı gibidir" dedi.

Aslında seçimin neredeyse tüm partilerin bir başarı hikayesi yazacağı şekilde sonuçlandığını ancak mühim olanın seçmenin verdiği mesajı doğru anlayabilmek olduğuna dikkat çeken Arslan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Saadet Partisi'nin yüzde 2.8 civarındaki oyu bazı il ve ilçelerde sonuca etki etti. Bazen 'sizin yüzünüzden AKP kazandı' bazen de 'sizin yüzünüzden CHP kazandı' şeklinde sözlere muhatap olduk. Aslında bu, Saadet'in bu seçimde hiçbir ittifakta yer almadığının ispatıdır. Bize iftira atanlar, particik diye alay edenler, İstanbul adayı yok diyenler bizim oylarımıza muhtaç olduklarını gördüklerinde dilerim ki pişman olmuşlardır. Dünyadaki asıl büyük Siyonist oyunu görmeyip en büyük meseleyi AKP veya CHP'yi yenmek sananlara söyleyecek anlatacak sözümüz her zaman olacak ve yolumuza devam edeceğiz."