SAADET PARTİSİ'NDEN RAMAZAN TEBRİĞİ

Saadet Partisi Sapanca İlçe Başkanı Yunus Arslan, Ramazan ayının manevi ikliminin başta siyasiler olmak üzere birlik beraberlik kardeşlik sevgi ve saygı ortamının tüm ülkemize yayılmasına vesile olmasını diledi.

Arslan Ramazan ayının başlaması sebebiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm Sapanca'lılar için Ramazan ayını mana ve önemine uygun bir şekilde yaşayabilmeyi dilerken siyasiler için daha sorumluluk taşıyan bir dil ve üslup getirmesini diliyoruz. Siyasette üslup ve kullanılan dil toplum huzuru çok önemlidir. Sırf taraftarların oyunu garantilemek, kendi kusurlarının sorgulanmasını önlemek için saygısız ve pervasız bir dil kullanmak akla ziyan iftiralar atmak, tribünlerdeki holiganların hoşuna gitse de milletimizdeki hoşgörü, tahammül ve kardeşlik duygularına zarar vermektedir. Partiler birbirlerini sadece siyasi rakip olarak görmelidir. Diğer partileri düşman gibi göstermek, maalesef ki giderek artıyor.

Biz Milli Görüş olarak hep ifade ettiğimiz gibi partileri, Saadet ve diğerleri olarak ikiye ayırırız. Farkımızı bu kadar net ortaya koyarken bizim haricimizdekileri imha edilmesi gereken düşman olarak değil ikna edilmesi gereken kardeşler olarak görürüz. Kardeşlerimizi edeb-i lisanla uyarmaya ve davet etmeye yılmadan devam ederiz.

Ramazan ayının manevi ikliminin başta siyasiler olmak üzere birlik beraberlik kardeşlik sevgi ve saygı ortamının tüm ülkemize yayılmasına vesile olmasını diliyoruz."