SAADET PARTİSİ MECLİS ÜYESİ ADAYLARIN TANITTI

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı, düzenlenen toplantıda belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Saadet Partisi'nin Sapanca Belediye Başkan Adayı Ömer Yaşar Çömlekçioğlu, Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Sapanca için uygulamak istedikleri belediye yönetimi anlayışı hakkında bilgiler verdi, meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Toplantı açılışında konuşan Saadet Partisi Sapanca İlçe Başkanı Yunus Arslan, "Önümüzde çok önemli olan bir seçim var. Dürüst bir başkan ve ekibiyle Sapancalıların ve Sapanca'nın hak ettiği hizmeti ve hizmetleri yerine getireceğiz" dedi.

EHLİYET VE LİYAKAT

Ekiplerini oluştururken ehliyet ve liyakati esas aldıklarını belirten Saadet Partisi Sapanca Belediye Başkan Adayı Ömer Yaşar Çömlekçioğlu, "Daha sonra ise seçmenlerimize ulaşabilmek için sahaya indik. Bizim davamız büyük, fedakarlığımız çok fazla. Bizim için politika, siyasetin tanımı da, yapılma şeklide çok başkadır. Beklentimiz ise sadece onun rızasıdır. Çünkü biz Milli Görüşçüyüz. Ruhsuz olduklarını fark edip ruh arayanlardan değil, Erbakan hocamızın 1969 da yola çıkarken sahip olduğu ruhu hiç kaybetmeyenlerdeniz" diye konuştu.

İSTİŞARE

Manevi kalkınmayla birlikte insana olan yatırımı taçlandıracaklarını kaydeden Çömlekçioğlu, "Diğer adayların hepsi arkadaşımız ve kardeşimizdir. Ancak sadece kişileri değiştirerek düzeni değiştiremezsiniz. Tüm kabahatleri vakti dolanlara yükleyerek bozuk düzendeki kusurlar kapanmaz. Biz her şeyi ben bilirim, en iyi ben bilirim, başka kimseyi dinlemem diyen bir siyaset anlayışını tasvip etmiyoruz. Kendimize ve ekibimize güvenmenin yanı sıra başta her vesile ile ulaşmaya çalışacağımız halkımız olmak üzere danışmaktan, istişare etmekten daha iyisini bulmaya çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Manevi kalkınmayla birlikte insana olan yatırımı taçlandıracağız" şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşmaların ardından belediye meclis üyesi adayları salondaki partililere tanıtıldı.