SAADET PARTİSİ DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı Şubat ayı ilçe divan toplantısı gerçekleşti.

İlçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve temsilci yardımcılarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda; Şubat ayında yapılan parti çalışmaları ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen il kongresi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Partilerinin son dönemde yükselişe geçtiğini belirten İlçe Başkanı Ömer Yaşar Çömlekcioğlu, Saadet Partisi'nin tek gerçek ve çözüm sunan muhalefet olduğu savundu.

EDEB-İ LİSAN

Genel başkan ve partilerinin üslubu hakkında bilgiler veren Çömlekcioğlu, meseleleri kamplaşıp kutuplaşmadan, cephelere ayrılıp karşı tarafı düşman ilan etmeden, edeb-i lisan ile konuşabileceğini gösterdiklerini söyledi.

'İKNA EDİLMESİ GEREKEN KARDEŞ'

Çömlekçioğlu, "Milli Görüş'ün kendinden olmayanları 'imha edilmesi gereken düşman' olarak görmek yerine 'ikna edilmesi gereken kardeş' olarak gören tavrı, Sapanca'da en güzel şekilde gösterilecek. Saadet Partisi herkesi kucaklayabilecek tek siyasi partidir. Kin, nefret, iftira ve hakarete muhatap olsak dahi bizim hareket tarzımızda bunlar asla olmayacaktır" dedi.

BALKAYA'YA PLAKET

Toplantıda daha sonra ise Anadolu Gençlik Derneği'nin açılışı gerçekleştirildi. Derneğe yer tahsisinde bulunan Saadet Partisi eski Belediye Başkan Adayı Mustafa Balkaya'ya teşekkür plaket takdim edildi.

Plaket için teşekkür eden Balkaya, "Önce ahlak ve maneviyat" diyerek AGD'nin şuurlu bir gençlik için çok önemli faaliyetlerde bulunduğunu ve birçok imkanı içerisinde barındıran yeni adreslerinin Sapanca'da gençler için nezih bir buluşma mekanı olacağını söyledi.