SAADET 100 BİN İMZA İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Saadet Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı, cumhurbaşkanı adayı gösterebilmek için gerekli olan 100 bin imzanın toplanması için tüm teşkilatlarla birlikte harekete geçti.

Mecliste grubu olmadığı için en az 100 bin imza toplaması gereken Saadet Partisi, ülke genelinde seçmenleri seçim kurullarına imza için götürmeye çalışacak.

24 Haziran 2018'de yapılacak olan seçimlerde 100 bin imza toplayarak cumhurbaşkanı adayı gösterebilmek için ülke çapında çalışma başlatan Saadet Partisi, il ve ilçe teşkilatlarıda, imza verecek olan seçmenleri belirleyerek listeleyecek.

4 Mayıs Cuma günü başlayıp 8 Mayıs Salı günü mesai bitiminde son bulacak imza işlemi öncesi hızlı ve hazırlıklı bir şekilde hareket etmek istediklerini belirten İlçe Başkanı Ömer Yaşar Çömlekcioğlu, "Tüm Sapanca'dan ayrıştırmak yerine birleştirmek için, kavga gürültü yerine gerçek sorunları ve çözümleri konuşup çözüm bulmak için tek çıkar yol olan Saadet Partisi'ne destek vermelerini istiyoruz" dedi.

İmza kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlara ilçe teşkilatı ile iletişime geçmeleri gerektiğini hatırlatan Çömlekçioğlu, ilçe seçim kuruluna giderek imza atacak olan seçmenlerin, işlem sonunda verilecek olan belgeyi ilçe teşkilatlarına ulaştırılması gerektiğini söyledi.