POLİS TEŞKİLATININ 174. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Polis teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü, Sapanca ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan tören, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

İzmir, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Halkıyla bütünleşemeyen bir kurumun başarı şansının olmayacağı bilinciyle vatandaşlarımızla ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerimizi en üst seviyelere çıkarmaya özen gösteriyoruz. Hukuk kuralları çerçevesinde suçları olmadan önlemek amacıyla önleyici hizmetlere önem veriyoruz. Sevgi, adalet, eşitlik, sabır, hoşgörü ve nezaketin; halkla bütünleşmenin temel anahtarı olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Özellikle sapanca halkının artarak devam eden destekleri, yanımızda olmaları, güvenmeleri bizlere güç veriyor bu nedenle buradan tüm Sapanca halkına şükranlarımı arz ediyorum."

Daha sonra ise hizmet yılını dolduran emniyet personelleri Mustafa Arslan, Mustafa Aksan ve Osman Güler'e Sapanca kaymakamı Bilgehan Bayar tarafından plaket takdim edildi.

Sapanca Polis Merkezi Amirliğinde düzenlenen etkinliklerde ise Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları tebrikleri kabul etti.

Programa, Kaymakam Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Özcan Özen, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Kütük, Sapanca Cumhuriyet Savcıları Ömer Paslı ve İlker Oğuz Erdem, İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçar, İlçe Müftüsü Faruk Çelik, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Meryem Dişli,  Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Semiha Kocabay Akdağ, Muharip Gaziler Derneği yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.