POLİS AMCALARINDAN AHMET'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZ

3 yaşında olmasına rağmen üzerine polis üniformasını çıkarmayan Ahmet Kuzey Kuralay'a polis amcalarından doğum günü sürprizi geldi.

Polislere olan ilgilisi ve üzerinden çıkarmadığı polis üniformasıyla mahallenin maskotu haline gelen Ahmet Kuzey Kuralay'a Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Cihat Kayaer tarafından doğum günü sürprizi gerçekleştirildi.

Ahmet Kuzey'in polis sevgisini öğrenen Müdür Kayaer, doğum gününde küçük çocuğu evinden polis aracıyla aldırarak Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde misafir etti.

Eğlenceli anlara sahne olan ziyarette birde üzerinde polis arabası ve polis bulunan doğum günü pastası sürprizi yapıldı. Ahmet Kuzey'e uzaktan kumandalı polis otobüsü hediye eden Müdür Kayaer, vatanına milletine bağlı mutlu ve uzun ömürler diledi.

Ahmet Kuzey'in dedesi Hüsamettin Koçlu ise Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, "Torunum henüz çok küçük ancak ondaki polis aşkını bilmeyen yoktur. Bizde ailesi olarak böyle bir kutlama için müdürümüzden ricada bulunduk. Sağ olsun kendisi bizleri kırmadı. Bugün Ahmet Kuzey'in en mutlu günü oldu" dedi.