PASAPORT VE EHLİYETLERDE YENİ DÖNEM

Sapanca Nüfus Müdürü Hüdayi Ünnü, ehliyet ve pasaportların 2 Nisan Pazartesi gününden itibaren nüfus müdürlükleri tarafından verilmeye başladığını söyledi.

Müdür Ünnü, yaptığı açıklamada, emniyet müdürlükleri tarafından verilen ehliyet ve pasaportların yeni düzenlemeyle nüfus müdürlükleri tarafından 2 Nisan Pazartesi gününden itibaren verilmeye başlandığını söyledi.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ

Ünnü, "Ehliyet ve pasaport hizmeti için Kaymakamlık binası içerisinde Nüfus Müdürlüğü'ne bağlı yeni bir büro oluşturduk. Nüfus Müdürlüğümüz, pasaport, ehliyet hizmetlerini sağlıklı bir şekilde yürütecek konuma gelmiştir. Pazartesi gününden itibaren hizmete başlandı. İlk gün müdürlüğümüz tarafından 13 ehliyet, 12 pasaport ve 39 kimlik kartı işlemi gerçekleştirildi. Ayrıca müdürlüğümüz kimlik kartı işlemleri için Cumartesi günleri 09:00-13:00 saatleri arasında da hizmet vermektedir." dedi.
ÖDEMELER BANKALARA
Ünnü, kimlik ve pasaport bedellerine ilişkin ödemelerin bankalara ve vergi dairelerine yatırılacağını, nüfus müdürlüklerinde parayla ilgili herhangi bir işlem yapılmayacağını sözlerine ekledi.