ÖZEN: 'TARİH YAZMAYA, ZAFER KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Cumhur İttifakı AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde düzenlenen son açık hava toplantısında vatandaşlara hitap etti.

"SANDIKLARI PATLATACAĞIZ"

Merkez Seçim İrtibat Bürosu önünde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'ta Sapanca'da en yüksek oy oranına ulaşarak sandıkları patlatacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği vereceğini söyledi.

İTTİFAK TEŞEKKÜRÜ

Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'e de Sapanca'ya yaptığı hizmetler ve kattığı değerler için teşekkür eden Gümüşel, "15 Temmuz darbe girişiminde milletimizin meydanlarda kurduğu Cumhur İttifakı burada,  Devletimizin ve vatanımızın bekası için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bu ittifakı oluşturdukları için bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

GÖNÜL BİRLİĞİ

Bizler teşkilatlar olarak, belediye başkan adayımız ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül veren kardeşlerimizle birlikte Sapanca'mızı kapı kapı gezdik. Çalmadık kapı, sıkmadık el girmedik gönül bırakmadık. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan aldığımız sıcaklığı ve samimiyeti, gönül birliğini hep birlikte gördük. Tüm Sapanca'ya teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN GÜVENCESİ"

Cumhur İttifakı'nın 'önce ülkem ve milletim' anlayışı ile oluşturulduğunu belirten MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, "Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti'nin değerli genel başkanları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli'nin 'önce ülkem ve milletim' anlayışı ile bir araya gelerek kurmuş oldukları Cumhur İttifakı siyasi ahlakın simgesi, Türkiye'nin güvencesi olmuştur" dedi.

"ZAFER SEÇİM KAZANMAK DEĞİL, KALPLERİNİZİ KAZANMAKTIR"

Söz konusu siyahi ahlakın Sapanca'daki temsilcilerinin Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ve meclis üyesi adayları olduğunu ifade eden Alemdar, "Sapanca'mızın geleceğine yön verecek, güzel ilçemizi, eğitim, ekonomi ve kültürel manada kalkındıracak adaylar 'Cumhur İttifakının' eğitimli, donanımlı ve cesur belediye başkan ve meclis üyesi adaylarıdır. Bizlere düşen ise, seçim günü mutlaka sandığa gitmek, oylarımızı kullanmak, kullandığımız oylara sahip çıkmak ve Cumhur İttifakı adaylarını Sapanca tarihinin en yüksek oy oranıyla belediye yönetimine getirmektir. Biz Cumhur İttifakı olarak hiç kimsenin kökenine, memleketine, dinine, mezhebine, meşrebine bakmıyoruz. Al bayrağın altında yaşamaktan onur duyan, bu vatan benim diyen herkes birdir, bizdendir. Bu ilçede yaşayan, ekmeğini burada kazanıp, buranın suyunu içen herkes Sapanca'dır, Sapancalıdır. Bu sebeple burada söz veriyoruz. Hem Özcan Özen abim, hem de meclis üyelerimiz, her bir vatandaşımıza eşit mesafede olacak, derdiyle dertlenecek, sevincini paylaşacak, her sıkıntısında yanında olacaklardır. Bize göre zafer seçim kazanmak değil, kalplerinizi kazanmaktır. Allah'ın izniyle o zaferi de kazanacağız" diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN MAKAM, MEVKİ, GÖREV DEĞİL DAVADIR"

Önemli olanın dava olduğuna dikkat çeken Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, "2014'te AK Parti bayrağını vermiş olduğunu bu kardeşiniz, Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı çerçevesinde 1 Nisan'da inşallah yine 30 yıllık dava arkadaşımız, ağabeyimiz Özcan Özen'e teslim etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşayacağız. Göreve geldiğimiz günden bu güne, vermiş olduğumuz hizmet sözlerini harfiyen yerine getirdik. Her zaman dediğimiz gibi yaparsa AK Parti yapar. Önemli olan makam, mevki, görev değil davadır. 2014 yılında nasıl ki bizlere sahip çıkıp göreve getirdiyseniz 2019 yılında da Özcan Özen ağabeyimize sahip çıkıp hep birlikte göreve getireceğiz inşallah" dedi.

"SAPANCA'MIZA YENİ PROJELER KAZANDIRACAĞIZ"

Konuşmasına meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, Cumhur İttifakı çatısı altında çıktığımız bu yürüyüşte, inşallah 15 meclis üyemizle birlikte Sapanca'mıza yeni projeler kazandıracağız. Cumhur İttifakı'nın siyasi birlikten ziyade ülkemiz ve milletimizin bekasını gözeten bir birlik olduğunu asla unutmamalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle aday gösterildik. İlk günden bu yana sokak sokak, ev ev geziyoruz. Belediye meclis üyelerimizle inşallah el ele verip sizlere Sapanca'mıza hizmet edeceğiz" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİRLE UYUMLU ÇALIŞMA

Büyükşehir Belediye ile uyumlu bir çalışma sergileyeceklerini ifade eden Özen, "Sapanca'mızı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla daha da ileriye götüreceğiz. Bu seçim bizim için çok önemli. Tüm muhtarlarımızdan, 29 mahallemizin tümünden destek bekliyorum. Hepimiz Sapanca için çok çalışacağız.  Sapanca'mıza yakışan hizmetlerle hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz. İnşallah göreve başladığımızda, gelen talepler göz önüne alınarak, çalışmaları hızlandıracağız. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte uyum içerisinde çalışarak Sapanca için ne gerekiyorsa yapacağız. Hizmetlerimizi arttıracağız. Hemşerilerimizle daima bir arada olacak, talep ve önerileri karşılamaya çalışacağız. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Sapanca halkımız bana ve Büyükşehir de Ekrem Yüce Abimize güçlü destek gösterecek, kutlu yürüyüşümüzü kaldığımız yerden sürdüreceğiz" dedi.

"SAPANCA'DA DOĞDUM VE BÜYÜDÜM, EKMEĞİNİ BURADA KAZANIYORUM"

Sapanca'da doğduğunu ve büyüdüğünü kaydeden Özen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sapanca'da doğdum, öğrenimimi Sapanca'da tamamladım, çocuklarımı da Sapanca'da büyütüyorum, ekmeğimi Sapanca'da kazanıyorum. Şimdi doğup, büyüdüğüm topraklara sizlerin desteği ile hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşayacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Milletimizin teveccühü ile ilçemize Cumhur İttifakı Meclis Üyelerimiz ile ekibimiz ile hizmet sunmak istiyoruz. Biz ekip olarak milletimize hizmetkar olmak için yola çıktık. Davamız, milletimiz, memleketimiz için çalışacağız, çabalayacağız. 31 Mart seçimlerine kadar gayret gösterecek, milletimizin, memleketimizin geleceği için çok çalışacağız. Rabbim 31 Mart'ta güçlü Türkiye'yi, şahlanışa geçen bir Türkiye'yi nasip etsin. Bir şehrin marka olabilmesi için cazibe merkezi olması gerekir. İlmin merkezi üniversitelerimiz, STK'larımız, muhtarlarımız, kurum ve kamu kurumlarımız ile işbirliği içerisinde çalışacağız. Gençlerimiz ve çocuklarımız için projeleri ayrı önemsiyor ve 5 yıl içinde bu alanda pek çok projeyi hayata geçireceğiz. Ekonomik kalkınmanın yerelde başladığını her fırsatta ifade ediyorum. İnşallah bu alanda yürüteceğimiz politikalarla Sapanca'yı marka yapacağız. Biliyoruz ki ilçemiz, pek çok zenginliğe, güzelliğe sahip. Kendi varlıklarımızın kıymetini bilerek, bu güzellikleri en iyi şekilde tanıtmak için çalışmaya, geleceğimiz için birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bizim dilimiz bir, dinimiz bir, inancımız bir ve davamız bir. Bizim ayrımız gayrımız yok. Mevla'm bu birlikteliğin ilelebet devam etmesini nasip etsin."

"BURADA BAYRAM COŞKUSUYLA TEKRAR BULUŞACAĞIZ"

Sapanca'yı istişare ederek yöneteceklerini belirten Özen, "5 Yıllık hizmet süremizde Gönül Belediyeciliği deyip, gönüllere gireceğiz. Daima istişare halinde Sapanca'mızı birlikte yöneteceğiz.  İnsan odaklı yönetim modelimizin temeli olan planlarımızı şeffaf yapacağız.  Projelerimizin hayata geçirilmesi sırasında katılımcı bir anlayış içerisinde olacağımızın altını çizmek isterim. Hazırlamış olduğumuz seçim beyannamesi siz değerli hemşerilerime 5 yıllık dönem için verdiğimiz sözleri ihtiva etmektedir.

Bu hizmet süremizde sadece seçim beyannamemiz değil bunun yanında sizlerin önerileriyle de pek çok projeyi hayata geçireceğiz. Çok değerli gönül dostları, her insana adaletle hürmet edecek, şehrinin ve insanlarının maddi-manevi tüm varlığını kutlu bir emanet olarak görüp sahip çıkacak, herhangi bir kesime ve kişiye değil sadece milletine ve devletine sadakat gösterecek başkan olmak için yöneticiliğe talip oldum. İşte bunun için 31 Mart seçimlerinde milletimizin karşısına memleket işi gönül işi diyerek hep birlikte çıkıyoruz. 1 Nisandan itibaren yükselen hizmetler ilçemizin her köşesine yayılacak. Biz bu ilçeye sevdalıyız. Rabbim bu sevdamızla hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İlmek ilmek dokunarak geldiğimiz bu noktayı daha da iyi bir noktaya taşıyacağız. Sapanca'ya en iyi hizmeti sunacağız. Durmayacağız, emeklemeyeceğiz koşmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakımızla birlikte ilçemizde başarılı olacağız. Sizler her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. Bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece geriye sadece milletimiz için projeler üretmek kalıyor. 'Bir kavmin efendisi ona hizmet edendir' peygamberi düsturla hayata baktık. Seçildikten sonra görünmez olma anlayışının yerine, seçildikten sonra her yerde daha çok görünür olma anlayışı ile bu yola baş koyduk. İnşallah biz en iyi projeleri hemşerilerimiz için hayata geçireceğiz. Eksikleri hızla tamamlayacağız. Biz; bu şehri daha ileri bir noktaya taşımaya kararlıyız. 31 Mart'ta yeniden tarih yazmaya, zafer kazanmaya devam edeceğiz. Daha iyi daha güzel yarınlar için hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamı inşallah sizlerle hep birlikte burada bayram coşkusuyla tekrar buluşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

"SAPANCA KARARINI VERMİŞ"

Konuşmasında, "Sapanca kararını vermiş çoktan işi bitirmiş. 31 Mart'ta Cumhur İttifakıyla çok daha güçlü bir şekilde yola devam diyor" diyen AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, "Seçimlere 48 saatten az bir süre kaldı. Vatandaşların önüne adaylarla, bizlerde partiyiz, bizlerimiz var derman belediyeciliği diye çıkanlar öyle bir ittifak kurdular ki, öyle adaylar gösterdiler ki, o adayları öyle bir meclis üyesi adayları ile dizayn ettiler ki, vatandaşlar adeta kime oy vereceğini kimi seçeceğini bilemez hale geldi. Bakıyoruz CHP Ankara'da bam başka bir profilde bir aday çıkarmış. İstanbul'da başka İzmir'de başka. Siyasetini adeta inkar eden bir davranışla bu adaylardan medet umuyor. Kendisini muhafazakar gibi gösterip oradan biraz oy tırtıklamaya çalışıyor, kendisini vatansever Ülkücü gibi gösterip biraz oradan oy tırtıklamaya çalışıyor. Yapmak istediği tek şey Cumhur İttifakı'ndan oy çalmak" şeklinde konuştu.

ANKARA'DAN DESTEK SÖZÜ

Uncuoğlu konuşmasının sonunda ise, "Sapanca'mıza daha fazla hizmet getirmek için bakanlıklarımızda, genel müdürlüklerimizde, cumhurbaşkanlığımızda, iller bankasında hangi kurum olursa olsun hep birlikte ne gerekiyorsa yapacağız. Hep birlikte alın teri dökeceğiz, yine beraber olacağız. Eksiğimizi birlikte gidereceğiz" ifadelerine yer verdi.