ÖZEN: 'SAPANCA EVLADINA SAHİP ÇIKACAK'

AK Parti'de uzun yıllar görev alan Özcan Özen, AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından saha çalışmalarına hız verdi.

Özen'in çalışmalarında AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Sapanca Seçim Koordinasyon Merkezi'nin hazırladığı program çerçevesinde yoğun bir çalışma sergileyen Özen, sivil toplum kuruluşlarından, meslek odalarına, okullardan, esnaflara kadar ilçe çapında ziyaretler gerçekleştirdi.

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ VE TEŞKİLATIMIZIN GAYRETİ İLE

Özen, "Bizim bir davamız var, oda hizmet davasıdır. Her güzel sonuç istişarelerin ardından çıkar. Bunu da her fırsatta yaptığımız ziyaretlerde gerçekleştiriyoruz. Daha güzel bir Sapanca, hepimizin ortak paydası ve hedef bir olunca istişare şart oluyor" dedi.

"SAPANCA EVLADINA SAHİP ÇIKACAK"

Halkın teveccühü ve kendilerinin de gayreti ile Sapanca Belediye Başkanı olmak istediğini ifade eden Özen, "Bu ilçede büyüdüm, bu ilçede çalışıp ekmek kazanıyorum. Sapancama olan vefa borcumu ödemek istiyorum. İnanıyorum ki Sapanca'da evladına sahip çıkacak" ifadelerini kullandı.

DOSTLUKLAR BAKİDİR

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde görmüş olduğu ilgi ve destek için tüm Sapancalılara teşekkür eden Özen, "AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı olarak esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz. Dün hep birlikte çay içip sohbet eden Özcan Özen, bu günde aynı, yarın Sapanca Belediye Başkanı olduğunda da aynı olacak. Dostluklar bakidir. Hepimizin gayreti Sapanca'dır. Önümüzde ki günlerde açıklayacağımız projelerle 7'den 70'e her kesime hitap edeceğiz" şeklinde konuştu.

MARKA ŞEHİR

Belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeye hazırlandıklarını belirten Özen, açıklamasının devamında ise, "Amacımız, ilçemizi marka şehir haline getirmektir. Bunun içinde gece gündüz çalışacağız. Hep birlikte Sapanca'mızı marka şehir yapacağız" ifadelerine yer verdi.