ÖZEN'DEN TIP BAYRAMI ZİYARETİ

Cumhur İttifakı AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arzu Ayan Bostancı'ya ziyarette bulundu.

Sapanca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarete; Başkan Adayı Özcan Özen'in yanı sıra eşi Çiğdem Özen, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Sağlık çalışanlarının vatandaşların sağlığı konusunda önemli görevi üstlendiğine dikkat Çeken Özen, "Biz şehirlerimizi sağlıklı geliştirmeye çalışıyoruz. Gönül köprüleri kurmaya çalışıyoruz. Köprüler yapabilirsiniz, kanalizasyon yaparsınız, asfalt atabilir, çöpleri toplayabilirsiniz, altyapı üst yapı yaparsınız ama köprüleri yapıyorken gönül köprülerini kuramazsanız işte sorun o zaman başlar. Bizim derdimiz Sapanca'ya gönül köprüleri kurmak. Bu vesileyle böylesine kutsal bir mesleği yerine getiren tüm hekimlerimizin ve sağlık personelinin Tıp Bayramını kutluyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arzu Ayan Bostancı ise Özen ve ekibine teşekkür etti.