ÖZEN: 'BENİM İÇİN GURUR VERİCİ'

Cumhur İttifakı AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, "Cumhur İttifakı'ndaki yol arkadaşlarımızla hep birlikte hareket ediyor birlikte mücadele ediyoruz. Bu ittifakın adayı olmak benim için gurur verici" dedi.

Başkan Adayı Özen, İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, MHP İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları İkramiye, Memnuniye, Şükriye, Fevziye, Akçay, Ünlüce, Kuruçeşme, Uzunkum Mahallelerinde vatandaşlara misafir oldular.

Mahalle sakinleri ile sohbet edip, talep ve önerilerini dinleyen Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Özcan Özen, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin büyük önem verdiği ve Türkiye'nin bekası adına olmazsa olmaz olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı, ülkenin olduğu gibi Sapanca'nın da umudu oldu" dedi.

İTTİFAKIN ADAYI OLMAK, BENİM İÇİN GURUR VERİCİ

AK Parti'nin ve MHP'nin ortak meclis üyesi aday listesi çıkarmasının ilçe için önemine değinen Özen, "Ekibimizle Sapanca'nın gelişmesi adına önünün açıldığını açık şekilde görebiliyoruz. Cumhur İttifakının masa başı ittifakı veya seçim ittifakı olmadığını parti büyüklerimiz de birçok kez dile getirmişti. Mecliste ortak hareket edileceğinin açıklanmasının ardından da çok farklı kesimlerden destek gördük. Vatandaşlarımızın beklentilerin yüksek olduğunun biliyoruz. Bizlerde sorumluluk ve bilinçle hareket ediyoruz. Cumhur İttifakı'ndaki yol arkadaşlarımızla hep birlikte hareket ediyor birlikte mücadele ediyoruz. Bu ittifakın adayı olmak benim için gurur verici" diye konuştu.

SAPANCA'YA HİZMET ETMEK BORCUMUZDUR

Sapanca'yı ortak akılla yönetmek istediklerini kaydeden Özen, şunları kaydetti: "Makamlarda nereye gelirsek gelelim elbet bir gün gideceğiz. Mühim olan geride hoş bir seda bırakabilmektir. Kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın, bizler hizmetlerimize gönülden gönüle köprü kurarak devam edeceğiz. Bunca güzelliklerin olduğu Sapanca'mıza hizmet etmek, benim en büyük arzum ve ilçeme olan borcumdur. En iyi, en güzel projeleri halkımızla oturup konuşarak, hep birlikte yapacağız. Sapanca'mızı ortak akılla yöneteceğiz. Tüm mahallelerimize eşit ve adaletli hizmet edeceğiz. Köylerimizin, mahallelerimizin sorunlarını el birliği çözeceğiz"