ÖZCAN ÖZEN, MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI VE PROJELERİNİ TANITTI

Cumhur İttifakı AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, düzenlenen programda meclis üyesi adaylarını ve projelerini tanıttı.

Özkum Park'ta düzenlenen Proje ve Aday Tanıtım Programına; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Sakarya milletvekilleri Recep Uncuoğlu ve Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, MHP İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Cumhur İttifakı Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ile MHP ve AK Parti üyeleri katıldı.

"1 NİSAN'DAN İTİBAREN HİZMETLERE DEVAM"

Program açılışında konuşan İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, 2014 yılından bugüne Sapanca Belediye Başkanlığı görevini yürüten Aydın Yılmazer'e teşekkür etti.

Gümüşel, AK Parti Genel Merkezi tarafından Cumhur İttifakı AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Özcan Özen'in de 1 Nisan tarihinden itibaren mevcut belediye başkanı Yılmazer'in kaldığı yerden hizmetlere devam edeceğinden hiçbir şüphelerinin olmadığını söyledi.

"HER BİRİ AYRI DEĞER"

31 Mart Yerel Seçimleri'nin Sapanca ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, "Önümüzdeki 5 yıl boyunca Sapanca'yı yönetecek, ilçemize yeni ufuklar açacak, Sapanca'yı ekonomik anlamda kalkındıracak, Cumhur İttifakına yakışan donanımlı bir ekibi tanıtmak için toplandık. Her biri Sapanca için ayrı bir değer olan bu arkadaşlarımızı ayrı ayrı kutluyor, seçimlerin Sapanca ve ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

"BAYRAĞI ÖZCAN ÖZEN'E TESLİM ETMEYİ RABBİM NASİP ETSİN"

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise 2014 yılında almış oldukları hizmet bayrağı en iyi şekilde taşıyarak hizmetleri ile bu güne kadar getirdiklerini söyledi.

Yılmazer, "İnşallah 31 Mart'ta hizmet bayrağını; Cumhur İttifakımız ile aday gösterilen 30 yıllık dava arkadaşımız, aynı zamanda 5 yıllık görev süremde her zaman yanımda olan meclis üyesi ağabeyimiz, Özcan Özen'e teslim etmeyi rabbim nasip etsin" diye konuştu.

"SALONLAR HINCAHINÇ DOLU"

Sapanca'da düzenlenen aday tanıtım toplantısının 6. olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Her aday tanıtım toplantımızda salonlarımızın içi de dışı da hıncahınç dolu. Cumhur İttifakı olarak inşallah bünyemizde olan tüm belediyeleri yeninden bünyemize katacak, Sakarya olarak ta hizmet noktasında en üst seviyeye çıkaracağız" dedi.

"İSTİKRARIMIZ HAYIRLI OLSUN"

Bu ülke ve milleti için 24 Haziran'da bir karar verildiğini belirten AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Bu kararın adına Cumhur İttifakı denildi ve bu ittifakla ülkemizde bir tarih yazıldı. Bu büyük 2 lider, 31 Mart Yerel Seçimleri münasebetiyle yeniden bir araya geldi ve 'Beka için milli karar, Cumhur için istikrar' dedi. İstikrarımız hayırlı olsun inşallah" şeklinde konuştu.

"TRENDEN İNENLER TEKRAR BİNEMEYECEK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'i yürekten tebrik ettiğini söyledi. 

Yılmazer'in dava adamı ruhunun hissedildiği bir tarzla ortada olduğunu belirten Yavuz, "Eminim gönül huzuru içerisinde, bayrağı Özcan Bey'e teslim edecek. Bu ne kadar asil ve güzel bir duruştur. Treni beğenmeyenler, inenler var. Trenden inenler bilmelidir ki bir daha bu trene binemeyecekler" değerlendirmesinde bulundu.

"YENİ PROJELER KAZANDIRMAK İSTİYORUZ"

Cumhur İttifakı çatısı altında çıktıkları yolda, 15 meclis üyesi ile birlikte Sapanca'ya yeni projeler kazandırmak istediklerini ifade eden, Cumhur İttifakı AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, "Kardeşliğimizin ve samimiyetin bir kez daha perçinlendiği programımıza katıldıkları için tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Seçimler ülkemiz için ne kadar önemliyse dünya içinde o kadar önemli hale geldi. Dünya gözünü dikmiş Türkiye'de ki seçimleri izliyor. Bu seçimleri bir belediye başkanı seçimi olarak görmemeliyiz ve 31 Mart'ta sandıktan güçlü bir şekilde çıkmalıyız" dedi.

"GÖNÜLLERİ FETHETMEYE GELİYORUZ"

Cumhur İttifakı meclis üyeleri ile birlikte, aldıkları bayrağı daha yukarılara çıkarmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Özen, şunları kaydetti:

"Tevazu, samimiyet ve gayret ile memleket işi gönül işi diyerek, gönülleri fethetmeye geliyoruz. İnşallah gönülleri fethedeceğiz. Hep birlikte istişare halinde bu şehri birlikte yöneteceğiz. Ortak akılla halkımız ne derse o olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kuracağımız gönül birlikteliğimizin günü ve saati olmayacak. İnsan odaklı modelimizin temeli olan planlarımızı şeffaf yapacağız. Altyapı ve üstyapıdan sosyal belediyeciliğe halkımızın düşünceleri ile hareket eden belediyeciliği uygulayacağız. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı inşallah tarih yazarak yeni bir zaferle ayrılacaktır. 1 Nisan'da Sapanca'nın hak ettiği hizmetleri yerine getirmek için el birliğiyle hep birlikte olacağız."

"VATANDAŞLARIMIZA ANLATIN"

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "31 Mart Yerel Seçimleri, yeni ve büyük Türkiye istikametindeki yürüyüşümüzün bir tarihi adımı olsun. İnşallah Belediye Başkan Adayımız Özcan Özen ve belediye meclis üyesi adaylarımız en yüksek oyu alsın. An önce sordum AK Parti ve MHP'nin Sapanca'daki oyu yüzde 66 ediyor. Bu ittifakı niye yapıyoruz? Güçlerimizi birleştirerek daha da çoğaltmak için. 2 kere 2, 4 değil 5 etsin, 6 etsin inşallah. Siz değerli kardeşlerimizden beklentimiz şu. 3 hafta kaldı. Vatandaşlarımıza; niçin Türkiye'nin bu istikamette büyük ve güçlü bir ülke olarak yoluna devam etmesi gerektiğini anlatın. Belediye seçimlerinin niçin bir beka meselesi olduğunu anlatın. Niçin Türkiye'de birlik ve dirlik içerisinde güçlü adımlarla yürümemiz gerektiğini anlatın" şeklinde konuştu.

TABLO HEDİYE ETTİ

Programda konuşmaların ardından meclis üyesi adayları ve projeler tanıtımı yapıldı. Program sonunda İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a tablo hediye etti.

Şükran Sevim ise dekoratif taşlardan hazırladığı bir tabloyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere Genel Başkanvekili Kurtulmuş'a takdim etti.