ÖZCAN ÖZEN: 'GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTIK'

AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ve İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, ilçe genelinde kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

FİKİR ALIŞVERİŞİ

Özen, kamu ve stk ziyaretlerinin dışında ilçenin büyükleri ve rahatsızlıkları sebebiyle evlerinde tedavileri devam eden vatandaşları unutmadı Özen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek İlçe Başkanı Gökhan Alemdar'la görüş alışverişinde bulundu.

ZİYARETLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sapanca Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Özcan Özen, AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı ile birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Özen, esnaf ve kurum ziyaretlerinin yanı sıra Mehmet Akal, ‪Yusuf Gür, Murat Tıknaz ve İrfan Sevimli'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Özen ilçenin önce gelen isimlerinden Abdurrahman Cinoğlu ve Cevdet Kubilay'ı da unutmadı.

İLÇEYİ GÜZELLEŞTİRMEK

Amaçlarının hep birlikte hareket ederek Sapanca'yı daha da güzelleştirmek olduğunu belirten Özen, "İlçemizin her kesimiyle birlikte hareket ederek güzel ilçemizi daha da güzelleştirmek istiyoruz" dedi.

GÖNÜLLER YAPACAĞIZ

Sadece yol, bina ve park yapmak için yola çıkmadıklarını ifade eden Özen, "Sapanca'da gönüller yapmak, gönüller almak, ilçemize hizmetkar olmak için yola çıktık. Hedefimiz sadece park, bina, yol veya çöp toplamak değil, gönülleri de yapmak, insanlara dokunmak" diye konuştu.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Ana çıkış noktalarının 'Gönül Belediyeciliği' olduğunu kaydeden Özen, açıklamasını şöyle tamamladı: "Vizyonumuz ve ana çıkış noktamız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi gönül belediyeciliği. İnşallah halkımız da bu görevi bize tevdi ederse ilçemizi hep birlikte vatandaşlarımızla yönetecek, Sapanca'yı hak ettiği hedeflere hep birlikte taşıyacağız. Mevcut belediye başkanımızın projelerini tamamlayarak yeni projelerimizi halkımızın beğenisine sunacağız. Projelerimizin her kesimin görüşlerine açık olacak. Vatandaşımızla birlikte karar verecek, Sapanca'mız için en güzelini en hayırlısını ortaya koyacağız."