ÖZCAN ÖZEN: ''BİZ SAPANCA'YA GÜVENİYORUZ''

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

SEÇİM ÇALIŞMALARI

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde toplumun her kesiminden, Sapanca'nın her bölgesinden vatandaşlarla oturup sohbet etme imkanı bulduklarını belirten Özen, "Vatandaşlarımızın Sapanca için beklentilerini dinliyor, ilçemizin nelere ihtiyacı olduğuna geniş bir perspektiften bakma imkanı buluyoruz" dedi.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Son olarak mahalle muhtarları, eğitim kurumları yöneticileri ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Özen, "Bizim en büyük gücümüz; birlik ve beraberliğimiz. Bizim en büyük gücümüz vatandaşlarımızın bizlere olan güveni ve hayır duaları. Sapanca bizlere güveniyor bizde Sapanca'ya" diye konuştu.

'BEN' DEĞİL 'BİZ'

Sapanca'yı 'ben' değil 'biz' anlayışıyla yöneteceklerini ifade eden Özen, "Destek sizden; gayret, çalışma ve hizmet bizden. Bu birlikten kuvvet doğar, azim doğar, hizmet doğar. Her zaman dediğimiz gibi alacağımız kararlar ve yapacağımız projelerin merkezinde insan olacak. Çok yakında Sapancamız için yapmak istediğimiz projeleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Onlarında görüşlerini alarak Sapancamız için en hayırlısını, en güzelini yapacağız" ifadelerini kullandı.

"REFERANSIMIZ VATANDAŞIMIZ"

Seçimlere belediyecilik alanındaki büyük bir tecrübeyle girdiklerini kaydeden İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ise, şunları kaydetti:

"Sapanca, AK Parti belediyeciliği dönemlerinde her zaman büyük aşamalar kaydetmiştir. Bizi bizden ziyade anlatacak olan belediye başkanlarımızın eserleri, yatırımları ve hizmetleridir. AK Parti her zaman hayata geçireceği projeleriyle seçime giriyor. En büyük referansımız vatandaşımız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da bir çok kez dile getirdiği gibi; AK Parti demokrasinin yerelde başladığına inanmış bunu ilke edinmiştir. Yerelden yola çıkarak geneli kucaklayan bir anlayış sergileyerek yoluna devam etmiştir. Buna tüm kalbimle inanıyorum ki; 31 Mart Yerel seçimlerinde, vatandaşlarımız teveccühünü Başkan Adayımız Özcan Özen'den yana kullanacak, başkanımızda Sapanca'yı bir üst çıtaya taşımak için canla başla mücadele edecektir."