OTOPARK ÜCRETLERİ SAPANCASPOR'A

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda 2020 yılına kadar takımı belediyenin yönetmesi ile otopark ücretlerinden takıma kaynak sağlanması kararı çıktı.

Sapanca'da Çarşıiçi Projesinin tamamlanmasının ardından gündeme gelen caddelerde ücretli otopark uygulaması Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile gerçekleştirilen toplantıda gündeme alındı.

20-30 DK ÜCRETSİZ

STK temsilcilerinden uygulamanın nasıl yapılması gerektiği konusunda fikirler alan Belediye Başkanı Yılmazer, toplantı sonunda otoparkların ilk 20-30 dakika ücretsiz bu sürenin aşımı sonrasında ise ücretli olmasına karar verildiğini açıkladı.

SAPANCASPOR'A KAYNAK

Yılmazer ayrıca otopark ücretlerinden sağlanacak gelirden Sapancaspor'a kaynak aktarılacağını belirtti.

SAPANCASPOR KONGRESİ

Toplantının bir diğer konusu ise Sapancaspor yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Mayıs ayında olağanüstü kongre yapılması ile ilgili açıklama oldu.

KURUMSALLAŞMA

Sapanca Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Sapanca Akademispor Başkanlığı görevini yürüten Osman Kubilay, Sapancaspor'un kurumsallaşması için güzel bir çalışmaya girildiğini bunu bozacak girişimlerde bulunulmaması gerektiğini söyledi.

"Kimse bir daha Sapancaspor'un o hallere düşmesini istemiyor" diyen Kubilay, "Şuan Sapancaspor için ciddi anlamda bir emek sarf ediliyor. Biz bu takımı bir yere getireceğiz ki tekrar kötü günlere geri dönüş olmasın. Sapancaspor bu kadar eski bir takım olmasına rağmen altyapısı olmayan bir kulüptür. Şuan Akademispor olarak biz destek veriyoruz ve altyapı oluşturuyoruz. Eminim ki bu işe tüm kulüplerimiz destek verecektir. Sapancaspor her zaman güçlü olmalıdır diğer kulüplerinde bu takıma her zaman destek vermesi gerekir" şeklinde konuştu.

2020 YILINA KADAR BELEDİYE YÖNETECEK

Toplantıda konuşmalar sonrası katılan tüm STK temsilcilerinin ortak kararı ile olağan kongre tarihi olan 2020 yılına kadar Sapancaspor'un, Sapanca Belediyesi tarafından yönetilmesine karar verildi.