ÖĞRENCİLERDEN MÜDÜR DEDE'YE ZİYARET

Akıl ve Zeka Oyunları finallerinde dereceye giren öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede'yi ziyaret etti.

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından 2017-2018 öğretim yılında Türkiye geneli 9-14 yaş grupları arasındaki öğrencilere yönelik düzenlenen turnuvanın Sapanca ve Sakarya elemeleri gerçekleşti.

Sapanca'da düzenlenen turnuva sonrasında oyunlarda birinci olan öğrenciler Sakarya finallerinde de başarılı sonuçlara imza attı. Nazmiye-Ömer Sözer Ortaokulundan Azra Bakıray Kulami oyununda Sakarya 2'ncisi, Sinan Göksun İlkokulundan Gözde Barlas Mangala oyununda Sakarya 2'ncisi, Sapanca İlkokulundan Rabia Nur Aydoğdu Equilibrio oyununda Sakarya 4'üncüsü oldu.

Dereceye giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede'yi ziyaret etti.

Akıl ve zeka oyunlarının çocukların zihinsel gelişiminde ki rolüne değinen Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, ziyarette yaptığı konuşmada, "Başarılı veya başarısız olmak hiç önemli değil. Önemli olan bu güzel ve kıymetli oyunları öğrencilerimizin dünyasına taşımaktır. Çünkü biliyoruz ki bu oyunlar çocuklarımızın akademik başarısına da olumlu katkı sağlamaktadır" sözlerine yer verdi.

Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden Dede, Sapanca ve Sakarya finallerinde dereceye giren öğrencileri kutlayarak hediye takdim etti.