OFF ROAD'DA TARİHİ BİRLEŞME

Sapanca'nın Off road Şampiyonları Hüsnü ve Hasan Taylan kardeşlerle Hüseyin Memi, Türkiye şampiyonasında beraber yarışma kararı aldı. Takıma, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'den de destek geldi.

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'i makamında ziyaret eden SOFFDER üyeleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

SAPANCA BELEDİYESİ OFF ROAD TAKIMI

Ziyarette 2015 Türkiye Off road Şampiyonu ve 2016 üçüncüsü Hüsnü ve Hasan Taylan kardeşlerle 2016 Off road şampiyonu Hüseyin Memi'nin, bu yıl geçekleşecek Türkiye Şampiyonası yarışlarında aynı takımda yarışacağı bilgisi verildi. Ayrıca takımın adının Sapanca Belediyesi olacağı açıklandı.

DESTEK

Yeni takıma ise Başkan Yılmazer'den destek geldi. Yılmazer, yarışmacılara tüm sezon destek sözü verdi.

KUPA SÖZÜ

SOFFDER Takım Direktörü Hasan Taylan, "Takım olarak hazırız. Servis elamanlarımız ve kulüp üyesi arkadaşlarımızla kilitlenmiş vaziyetteyiz. Türkiye Şampiyonasının en iddialı ekibiyiz. Türkiye Şampiyonu olarak kupayı Sapancamıza getireceğiz" diye konuştu.  

7-8 TEMMUZ'DA SOĞUCAK'TA

SOFFDER Başkanı Fahri Arkan, Xtrial Marmara Şampiyonası 2 iç ayak yarışının 7-8 Temmuz tarihlerinde Sapanca Soğucak Yaylası'nda gerçekleşeceğini belirterek yarışların SOFFDER ve Sapanca Belediyesi tarafından düzenleneceğini söyledi.

Yarışa geniş bir katılım beklediklerini ifade eden Arkan, "Bu organizasyonla off road severlere güzel bir hafta sonu yaşatmayı planlıyoruz. Yarışların yaylada ve iki gün sürecek olması hem kamp severlere güzel anlar yaşatacak hem de Sapanca turizmine de büyük bir katkı sağlayacak" dedi.