NEFES KESEN MÜCADELE: 2-2

Süper Amatör Küme B Grubu yedinci haftasına Kocaalispor ve Kırkpınarspor Kocaali Sentetik Saha'da karşı karşıya geldi. Yüksek tempolu mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Süper Amatör Küme B Grubu'nda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kocaalispor ve zirve yarışı sürdüren Kırkpınarspor, ligin yedinci haftasında Kocaali Sentetik Saha'da karşı karşıya geldi. Baştan sona temponun hiç düşmediği mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Özellikle son dakikaları nefes kesen çekişmeli mücadelede iki kez penaltı noktası işaret edildi, bir kırmızı kart çıktı. İki ekibin etkili ataklarıyla başlayan mücadelede ilk gol 23. dakikada Kocaalispor'dan geldi. Kırkpınar defansının arasına atılan topu iyi değerlendiren Necirvan Kocaalispor'u 1-0 öne geçirdi. Kırkpınarspor'un bu gole cevabı 36. dakikada penaltıyı gole çeviren Yalçın'dan geldi. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

SON DAKİKALAR NEFES KESTİ

İkinci yarıya etkili başlayan taraf ise ev sahibi Kocaalispor oldu. İlk dakikalarda üst üste net pozisyonlardan yararlanamayan ev sahibi ekip 68'de Necirvan ile skoru 2-1'e taşıdı. Bu skorla uzun süre orta alan mücadelesi şeklinde devam eden karşılaşmanın son dakikaları ise adeta nefes kesti. Kırkpınarspor 85'te oyuna sonradan giren Mert ile eşitliği yakaladı. Bu golün bir dakika sonrasında Kocaalispor'dan Abdulaziz kırmızı kartla oyundan atıldı. Uzatma bölümlerine 10 kişiyle giren Kocaalispor 90+4'de Dakikada penaltı kazandı. Kaptan Uğur'un penaltısını ustaca çıkaran Kırkpınar kalecisi Serdar takımını ipten aldı. Zevkli ve yüksek tempolu mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

KOCAALİSPOR-KIRKPINARSPOR: 2-2

SAHA: Kocaali Sentetik

HAKEMLER: Oğuzhan Yiğit Karpuz, Murat Taşçıkar, Hakan Can Yılmaz

KOCAALİSPOR: Ender, Akın, Muzaffer, Sercan, Abdulaziz, Kamil, Muhammed, Fatih, Aytaç (Barış), Uğur, Necirvan (Talha)

YÖNETİCİ: Turhan Macuncu

KIRKPINARSPOR: Serdar, Şener, Emre, Semih, Ercan,  Fırat, (Muharrem), Anıl, Kerem (Berk), Yalçın, Oktay, Salman (Mert)

ANTRENÖR: Yıldırım Yılmaz

GOLLER: Dk.23-68 Necirvan (Kocaalispor), dk.36 Yalçın, dk.85 Mert (Kırkpınarspor)

KIRMIZI KART: Dk.86 Abdulaziz (Kocaalispor)