NECATİ BAŞAR GÜVEN TAZELEDİ

Sapanca Ziraat Odası Genel Kurulu'nda Başkan Necati Başar güven tazeledi.

GENEL KURUL

Sapanca Ziraat Odası Genel Kurulu Özkum Parkta gerçekleşti. Genel kurulda Divan Başkanlığını Türkiye Ziraat Odaları Birliği İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener,  Bayraktar, Başkan yardımcılığını Ercan Ateş, Katip Üyeliğini ise Selami Arık ve İbrahim Çakar yaptı.

KURUMLARA TEŞEKKÜR

Sapanca ziraat Odası Başkanı Necati Başar'ın 2015 – 2018 tarihli faaliyet raporunu üyelere sunmasının ardından, Atilla Şahin tarafından gelir gider bilançosu okundu.

Sapanca Ziraat Odası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyumlu çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Necati Başar, "İlçemizde başta kaymakamlık ve belediye başkanlığı olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla, uyum ve işbirliği içerisinde çalışarak; hem kurumumuzun temsil, kabiliyet ve itibarını arttırmanın hem de üyelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olduk. Yaptığımız bu çalışmalarımız sırasında desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz eski Belediye Başkanımız İbrahim Uslu'ya ve mevcut Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer'e,  İlçe Tarım Müdürümüz Süleyman Kabakçı'ya, kamu kurum ve kuruluşlarında ki amir ve çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

YÜCE'DEN TARIM VURGUSU

Mevcut 29 üyenin tamamının katılımıyla gerçekleşen genel kurulda,  AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce'de katılarak hedef ve projeleri hakkında bir konuşma yaptı. Yüce, "Tarıma yönelik önemli çalışmaların içerisinde yer aldım. DOKAP'ta, Çaykur'da 18 milyarlık yatırımlar yaptık. İnşallah şehrimizde benzeri olmayan farklı bir tarımsal kalkınma projesi başlatacağız. Tarıma dayalı kalkınmayı önemsiyoruz. Tarım Daire Başkanlığı ile bitki, hayvan ve sulama kanallarına ilişkin ciddi çalışmalar yapacağız. Tarımın beşiği olan Sakarya'da örnek model oluşturacağız. Et, süt ve beyaz et üretiminde önemli bir potansiyele sahibiz. Kanatlı hayvancılıkta Sakarya ilk sırada. İnşallah Sakarya'yı tarım ve hayvancılığın merkezi haline getireceğiz" dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Şehre kazandırmayı hedefledikleri projelere ilişkin de bilgiler paylaşan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Sakarya'ya ülkemizin en büyük Afet Eğitim Merkezi'ni kazandıracağız. Böylelikle eğitim turizmi de yaygınlaşacak. Kültürel zenginliklerimizi avantaja çevirecek Kültür Vadisi'ni hayata geçireceğiz. Doğal Yaşam ve Sağlık Vadisi de yeni dönem projelerimiz arasında yer alıyor. Temiz doğa ve çevreyi önceliklerimiz arasına alacağız. İnşallah şehrin geleceğine dokunacak çalışmalara imza atacağız. İnşallah tüm birikimimi Sakarya için kullanacağız. Sizlerin de destek ve dualarınızı bekliyorum" diye konuştu.

PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların ardından Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer adına Başkan Vekili Ayşe Kösemen, Sapanca eski Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve İlçe Tarım Müdürü Süleyman Kabakçı'ya teşekkür plaket takdim edildi.

YÖNETİM

Genel kurulda 29 üyenin tamamının katılımıyla yapılan oylamada; Necati Başar yeniden başkan seçilirken Yönetim Kurulu asil üyeleri Mustafa Yıldız, Abdullah Şahin, Engin Eker ve Murat Bostancı, yedek üyeleri ise Semahattin Çiçek, Selahattin Eker, Halit Öz, Osman Kubilay ve Atilla Şahin oldu.