NAZMİ BOSTANCI 'BENDE VARIM' DEDİ

AK Parti Sapanca eski İlçe Başkanı ve İl disiplin Kurulu Üyesi Nazmi Bostancı, AK Parti Sapanca'dan belediye başkan aday adayı oldu.

3 dönem AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı görevinde bulunmasının ardından görevini Yunus Gümüşel'e devreden Nazmi Bostancı, 2019 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti'den Sapanca Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

ELİNİ ÖPEREK KARŞILADI

Kalabalık bir grupla Sapanca İlçe Teşkilatı'na gelen Nazmi Bostancı, parti girişinde uzun yıllar boyunca birlikte görev yaptığı Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel tarafından eli öpülerek karşılandı.

"BİR ÇIRAĞIN USTAYA KARŞI GÖREVİ"

Kendileri için heyecanlı bir gün olduğunu belirten İlçe Başkanı Gümüşel, "Nazmi ağabeyle 14 Ağustos 2001 yılında AK Parti'nin kurucular kurulundan bu güne kadar dönem dönem birlikte görev yapma onurunu yaşadım. Bir çırağın ustaya karşı görevi, uzun yıllar birlikte çalıştığımız bir büyüğümüzün, ağabeyimizin başvurusunu almanın heyecanı, partimizde çeşitli dönemlerde görev yapmış ağabeylerimizin ve kardeşlerimizi burada görmenin mutluluğunu yaşıyorum." dedi.

17-0 YAPACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM

Sakarya'da tüm ilçeler ve büyükşehir belediyesini alarak 17-0 yapacaklarına inançlarının tam olduğunu ifade eden Gümüşel, "İlçe teşkilatı olarak tek hedefimiz Sakarya'da en yüksek oy oranını almaktır. 2019 Yerel seçimlerinin Sapanca'mız başta olmak üzere Sakarya ve tüm Türkiye'ye hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

İLK GÜNKÜ AŞKLA

Kuruluşundan bugüne AK Parti'de bir çok kademede görev aldığını kaydeden Bostancı, "SKM'den meclis üyeliğine, 3 dönem ilçe başkanlığından il disiplin kurulu üyeliğine kadar bir çok kademede görev aldım. Bugünde AK Parti'de görev aldığım ilk günkü aşkla Sapanca'ya hizmet etme arzusundayım. İlçe teşkilatımızda belediye başkalığı aday adaylığı başvurumu bu düşüncelerle gerçekleştirdim" şeklinde konuştu.

BOSTANCI O KONU HAKKINDA UYARDI

AK Parti'nin birlik ve beraberliğine uymayacak girişimlerde bulunulabileceğine dikkat çeken Bostancı, şunları kaydetti:

"Aday adayının çok olduğu bir seçim öncesi yaşıyoruz. Bu süreçte özellikle aday adaylarının arasında nifak sokmak isteyenler olacaktır. Yalan yanlış bir çok konuda konuşmalar sözler saf edilecektir. Benim sizlerden isteğim bu tür şeylerle karşılaştığınızda eğer konuda adı geçen bensem beni yada hangi aday adayımızsa direk arayın ve konuşun. Bu tür birliğimizi beraberliğimizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyin. Allah'a şükür alnımız ak, başımız dik. Tüm adaylar kardeşimiz hepsine saygı duyalım. Şunu unutmayalım burada kimse kimsenin rakibi değil. Karar verecek olan teşkilatımız, halkımız ve genel merkezimizdir. Genel merkez bizlere kimi işaret ederse biz onunla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin hepinize çok teşekkür ediyorum."

Nazmi Bostancı, konuşmaların ardından başvuru formunu İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'e verdi.

NAZMİ BOSTANCI KİMDİR?

1955 yılında Sapanca'da doğan Nazmi Bostancı, İlkokulu Sapanca'da ortaokulu ise Tüvasaş Pratik Sanat Okulunda tamamladı. Bostancı Tüvasaş Fabrikası kalite kontrol bölümünden emekli olmasının ardından Sapanca'da mobilya ve ev tekstili üzerine açtığı dükkanında ticaret hayatına başladı. Sırasıyla Sapanca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Refah Partisi Sapanca İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Fazilet Partisi Sapanca İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, Sapanca Belediye Meclis Üyeliği ve Sakarya Büyükşehir Meclis Üyeliği, 3 dönem AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2012 yılında Lider Ülke Türkiye Siyaset Akademesini başarıyla tamamlayan Bostancı, AK Parti Sakarya İl Disiplin Kurulu Üyeliği görevini ise halen sürdürmektedir. Bostancı, evli ve 4 çocuk babasıdır.