MÜSİAD YÖNETİMİ SAPANCA'DA TOPLANDI

MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu toplantısını Sapanca'da gerçekleştirdi. MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimi daha sonra Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i ziyaret etti.

MÜSİAD Sakarya Yönetim Kurulu, Eylül ayı toplantısı Yaşar Coşkun Başkanlığında Sapanca'daki bir restoranda gerçekleşti. Sapanca eski Belediye Başkanı İbrahim Uslu'nun da katıldığı toplantı sonrası Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

MÜSİAD'ı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca'nın turistik bir bölge olarak çok güzel bir konumda olduğunu gerek demiryolu gerekse karayolu ile ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmadığını söyledi.

Özen, Özellikle yaz aylarında turistik bir bölge olduğumuz için yabancı turist ve çevre illerinde yoğun talep görüyoruz. Vatandaşlarımızı burada misafir etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun ise Başkan Özen'e yeni görevinde başarılarak dileyerek ev sahipliği için teşekkür etti.