MUHTARLIK HİZMET BÜROSU AÇILDI

Sapanca Belediyesi bünyesinde Muhtarlık Hizmet Bürosu açıldı.

İlçede görev yapan muhtarların işlerini daha hızlı ve rahat halledebilmeleri amacıyla hazırlanan Muhtarlık Hizmet Bürosu, muhtarlara yönelik düzenlenen tanıtım ve istişare toplantısının ardından hizmete girdi.

Soru, cevap şeklinde gerçekleşen toplantı sonunda muhtarlar taleplerini yazılı olarak, açılışı yapılan Muhtarlık Hizmet Bürosu'na takdim ettiler.

MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Sapanca Belediyesi binası giriş katında hizmete açılan Muhtarlık Hizmet Bürosu'nda muhtarların her türlü işlemlerini yerine getirebileceklerini ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Muhtarlarımızın hepsi bizim için çok değerli. Yüklendikleri görev bakımından önemli bir vazifeyi yerine getirmekteler. Mahalle muhtarlarımız açtığımız hizmet ofisine gelerek her türlü talep ve önerilerde bulunabilecekler. Bu irtibat bürosunu açmamızın tek amacı, vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde hizmetin ulaşmasıdır. Bu büromuzda görevli olan personelimiz muhtarlarımızla 24 saat irtibat halinde olarak, taleplerini alacak ve talepleri ilgili başkan yardımcıları, daire müdürlerine yönlendirerek takibini yapacak. Bu sayede muhtarlarımıza daha hızlı dönüş yapılarak, vatandaşlarımıza daha kısa sürede hizmet ulaştırılacak. Bize iletilen sorunları belediye bünyemizdeki bu birim ile süratle çözüme kavuşturmuş olacağız. Muhtarlık Hizmet Büromuz muhtarlarımıza ve Sapancalı hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

ÇOK BAŞARILI PROJE

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in seçim vaatleri arasında yer alan "Muhtarlık Hizmet Bürosu'nun başarılı bir proje olduğunu ifade eden Göl Mahalle Muhtarı Hatice Cebeci, "Bugün belediye başkanımız biz muhtarlara güzel bir ofis hediye etti. Burada amacın Sapancalılara daha iyi hizmet edebilmek için yerinde şikayetleri dinleyip bir an önce çözüm üretebilmek olduğuna inanıyoruz. Vatandaşa daha iyi daha hızlı hizmet verebilmek için çok iyi, yerinde ve başarılı bir proje olduğunu düşünüyorum, projenin biz muhtarlara ve tüm Sapancalılara hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.