MUHTAR YILDIZ'IN SEDAŞ VE TÜRK TELEKOM İSYANI

Sapanca Camicedit Mahalle Muhtarı Barış Yıldız, ''Mahallemiz güzelleşiyor ancak, ileri bir tarihte her şey sil baştan yapılacak yazık değilmi?''

Sapanca Camicedit Mahalle Muhtarı Barış Yıldız, ''Mahallemiz güzelleşiyor ancak, ileri bir tarihte her şey sil baştan yapılacak yazık değil mi?'' dedi.

Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı ve Camicedit Mahalle Muhtarı Barış Yıldız, Sapanca Belediyesinin ilçe merkezinde gerçekleştirdiği cadde güzelleştirme projesi kapsamında ilgili kurumların altyapı çalışmalarını tamamlamaması nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı.

Yıldız mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Proje kapsamında 2021 Aralık ayı ortalarında altyapı çalışmalarına başlandı. Geçen süreçte SASKİ ve AGDAŞ ekipleri tarafından talep edilen işler tamamlandı. Ancak, gerek resmi yazışmalarla, gerekse bireysel olarak belediyemizce ve muhtarlık olarak defalarca konuyu muhataplarına iletmemize rağmen SEDAŞ ve Türk Telekom tarafından yapılması gereken çalışmalar tamamlanmamıştır. Mahallemiz merkezde olması sebebiyle vatandaşların ve araçların yoğunluğundan dolayı ciddi bir mağduriyet yaşanmaktadır. Bugün itibariyle Sapanca Belediyesinin yüklenicisi tarafından üstyapı çalışmalarının başlanması ile ilerde tamamlanmayan ve eksik kalan altyapı çalışmaları nedeniyle yapılan işlerin tekrardan bozulmasına heba olmasına gönüllerimiz razı değildir. Gerekli çalışmaların yapılıp milli servetimiz olan yatırımların heba olmaması adına devlet büyüklerimizin de sürece destek vermelerini mahalle sakinlerimiz adına rica ederim."