MHP'NİN YENİ BAŞKANI ALEMDAR

MHP Sapanca İlçe Teşkilatı'nda 2013 yılından beri ilçe başkanlığı görevini yürüten Berat Taner'in belediye başkan adaylığı sebebiyle görevinden istifa etmesinin ardından yeni ilçe başkanı Gökhan Alemdar oldu.

MHP Sapanca Teşkilatında ilçe başkanının görevi bırakmasının ardından yeni ilçe başkanını belirlemek üzere toplanan yönetim kurulu, yapılan istişare sonucu oy birliği ile halen ilçe başkan yardımcılığı görevini yürütmekte olan Gökhan Alemdar'ı ilçe başkanı olarak atadı.

Atama kararının ardından partililere teşekkür konuşması yapan Alemdar, görevini bir ülkücüye yakışır şekilde yapacağına dair tüm partililerin huzurunda söz verdi. Aldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu belirten Alemdar sözlerini şöyle sürdürdü, "2012 yılından beri ilçe yönetiminin çeşitli kademelerinde görev aldım. Bu süreç içerisinde biri yerel seçim olmak üzere altı seçim geçirdik. Teşkilatımız ve yönetim kurulu üyelerimizle hiçbir kişisel hesap gözetmeksizin canla başla çalıştık. Şimdi çok değerli ve fedakar yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım beni başkanlık makamına layık gördüler. Aldığım görevin ve geçmiş dönemlerde şehitler vermiş bu önemli makamının sorumluluğunun farkındayım. Bu mukaddes göreve ve teşkilatıma layık olmak için gecemi gündüzüme katacağıma, ülkü sancağını hep daha yükseğe taşıyan tüm ilçe başkanlarım gibi hep daha yükseği hedefleyeceğime hepinizin huzurunda söz veriyorum" diye konuştu.

GÖKHAN ALEMDAR KİMDİR?

1977 yılında Sapanca'nın Kırkpınar Tepebaşı mahallesinde doğdu. İlk öğretim ve liseyi Sapanca'da bitirdikten sonra İş hayatına atıldı. 2004 – 2009 dönemi Kırkpınar Belediye meclis üyeliği ve aynı dönemde Marmara Belediyeler ve Boğazlar birliği meclis üyeliği görevinde bulundu. 2012 yılından bu yana MHP Sapanca İlçe Teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak görev alan Gökhan Alemdar evli ve 1 çocuk babasıdır.