MHP'DE MECLİS ADAY ADAYLIĞI İÇİN İLK BAŞVURU

MHP Sapanca İlçe Teşkilatı'nda Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için ilk resmi başvuru Av. Alperen Durmaz'dan geldi.

MHP'nin Cumhur İttifakı kapsamında Sapanca'dan belediye başkan adayı göstermemek yönünde karar almasının ardından, gözler belediye meclisi adaylıklarına çevrildi. Bu kapsamda ilk başvuru ise Sakarya'nın başarılı avukatlarından Alperen Durmaz'dan geldi.

İlçe teşkilat binasında başvuru evraklarını İlçe Başkanı Gökhan Alemdar'a teslim eden Durmaz, "Güzel Sapanca'mıza hizmet etmek, meslek hayatımdaki tecrübelerimi belediye meclisine taşımak amacıyla gönül verdiğim siyasi partim MHP'den Sapanca Belediyesi Meclis Üyesi olmak için başvuruda bulundum. Ülkem, milletim, ilçem, partim ve ülküm için çok çalışmaya, verilen her görevi layıkıyla yapmaya daima hazırım" dedi.

İlçe Başkanı Gökhan Alemdar ise meclis üyeliğine ilk başvuruyu yapan Durmaz'a başarılar diledi.

MHP Teşkilatı olarak Sapanca'da seçimlere belediye meclis üyesi adaylarıyla gireceklerini kaydeden Alemdar şöyle konuştu, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatı doğrultusunda Sapanca'da Belediye başkanlığı için aday göstermedik, bunun yerine Cumhur İttifakının ilkelerine sahip çıkmak yönünde tavır aldık. Bu sebeple meclis üyeliği için başvuruları da kabul etmeye başladık. MHP'den belediye meclis üyesi olmak isteyen tüm dava arkadaşlarımı aday adaylığı başvurusu için teşkilatımıza davet ediyorum" diye konuştu.

Seçilmiş bir MHP'li olmanın çok zorlu bir görev olduğunu ifade eden Alemdar, şunları kaydetti:

"Kendisini gerçek bir ülkücü olarak yetiştirmiş adı ile yaşayan avukat Alperen Durmaz kardeşimizin Sapanca Meclis üyeliği başvurusunu büyük memnuniyetle karşıladık. Kendisine bu hayırlı niyeti için teşekkür ediyor, çıkmış olduğu bu zorlu yolda başarılar diliyorum. Zorlu yol diyorum çünkü seçilmiş bir MHP'li olmak çok çalışmayı, azami dikkat göstermeyi, milletin malını, canını, namusunu korumayı, kollamayı gerektirir. MHP'li olmak zulme, hırsızlığa, rüşvete, talana, yalana karşı dimdik durmayı, haksızlığa asla rıza göstermemeyi gerektirir. Bu yol zorlu bir yoldur ancak biliyoruz ki Alperen Durmaz kardeşimiz bunun üstesinden gelecek bilgi ve deneyime, milletine sahip çıkacak ülkü ve şahsiyete sahiptir."