MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI'NA KATILDILAR

AK Parti Sapanca Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu ve mahalle başkanları, AK Parti Sakarya Kadın Kolları Mahalle Başkanları Toplantısına katıldı.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları tarafından mahalle başkanları toplantısı düzenlendi. Adapazarı'ndaki bir otel düzenlenen toplantıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Sapanca Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu ve mahalle başkanları ile ilçelerin mahalle başkanları katıldı.

KADIN KAHRAMANLAR

Toplantı açılışında konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, "Her zaman ifade etiğimiz gibi çalışmalarımızda gönüllük esasını ön planda tutuyoruz. Bu dava gönül davası. Biz gönüllere hitap ediyoruz. Biz bu davayı nakış nakış gönüllere dokuyacak kadın kahramanlar olacağız. Ellerimizin hamuruyla lezzetli yemekler yaptığımız gibi kapı kapı dolaşıp kıyıda köşede ıssız kalmış yüreklere bu davayı anlatacağız. Sahada daha çok gönüllüye ihtiyacımız var. Sıkmadık el çalınmadık gönül bırakmayacağız. Her evde en az bir kadın gönüllümüz olacak. Günden güne çoğalıp büyüyeceğiz. Bizi burada tutan vatan sevdamızdır. Durmadan yolumuza devam edeceğiz. Biz buradan güçlü olursak Recep Tayyip Erdoğan devletin başında güçlü durur" dedi.

İYİLİK HAREKETİ

"Mahalle başkanları dendiği zaman, sıcaklık, samimiyet, hüzünlere ve mutluluklara ortak olmak akla gelir" diyen İl Başkanı Fevzi Kılıç konuşmasında, "Sizler zaten siyasette derinlemesine nüfuz ediyorsunuz. AK Parti bir iyilik hareketidir. Allah'ın izni ile yerel seçimlere gideceğiz. Bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inancımız tam. Bizlerin bir araya toplanıp mutluluklarımızı paylaşmamıza vesile olan İl Kadın Kolları Başkanımız Zehra Hatipoğlu'na ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.

YAŞAM STANDARTLARINI YÜKSELTMEK İÇİN

Başkan Toçoğlu, "Bugün burada özellikle mahalle temsilcisi kardeşlerimizle 10 yıldır Sakarya'ya yaptığımız hizmetleri konuşmak için toplandık. Büyükşehir'in hizmet elini tüm ilçelerimize ihtiyaç dahilinde adil bir şekilde ulaştırmaya özen gösterdik. Taraklı'dan Kocaali'ye hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek için yatırımlarımızı bir bir hayata geçirdik" diye belirtti.

"17-0 YAPACAĞIZ"

Yerel seçimlerde Sakarya'da şuan olduğu gibi 17-0 yapacaklarını savunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise konuşmasında şu sözlere yer verdi:

"Kadının siyasette ne kadar önemli olduğunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman ortaya koyuyor. Kadın siyasetin olmazsa olmazıdır. Sakarya'ya 2009'dan beri AK Parti hükümeti yönetiminde 2 Milyar TL'lik yatırım yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. AK Parti'den önceki hükümetler bugün Büyükşehir Belediyemizin hayata geçirdiği Akçay Barajı'nı bile inşa edebilecek güçte değildi. Sakarya'nın su ihtiyacının yarısını karşılayacak bir yatırımdan bahsediyoruz. Ballıkaya Barajı inşaatı da tamamlandığında Sakarya'nın 150 yıllık su sorunu çözülecek. Çok şükür Türkiye'nin en güzel suyu Sakarya'dan içiliyor. AK Parti Türkiye'nin en büyük partisidir. Yerel seçimlerde Sakarya'da şimdi olduğu gibi 17-0 yapacağız. Cumhurbaşkanımız yerel seçimlerde kimi aday gösterirse var gücümüzle çalışmak boynumuzun borcudur. Bizler üzerimize düşeni yapacağız. Bizler AK Partimize destek olarak mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz"