LÖSEV AİLELERİ SAPANCA'DA AĞIRLADI

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), İstanbul İl Koordinatörlüğü tarafından Sapanca Naturköy Seyir Terası'nda düzenlenen iftarda vakfa kayıtlı aileler bir araya geldi.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı İstanbul Halkla İlişkiler Sorumlusu Şerife Merkit, uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve bir araya gelerek moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye'nin dört bir yanında iftar yemekleri düzenlediklerini söyledi.

Sakarya'da da lösemi ve kanser tanısı almış ailelerle bir araya geldiklerini ifade eden Merkit, "İftarımıza ailelerimizin yanı sıra protokol üyelerimiz ve doktorlarımızda katılım sağladı. Sakarya'da 166 ailemiz var. Naturköy'ün ev sahipliğinde gelenekselleştirmiş olduğumuz iftarlarımızla, Ramazan'ın dayanışması ve birleştirici gücü ile bir paylaşım gerçekleştiriyoruz. Sakarya Üniversitesi'nden hocalarımız ve öğrencilerimiz de çocuklarımız için buradalar. Palyaço gösterileri, çeşitli oyunlar ve animatör gösterileriyle onlarında bu iftar sofrasında kendilerinden bir parça bulmalarını amaçlıyoruz. Çocukların zengini fakiri olmaz bizlerde bu sebeple yardımlarımızı eşit olarak ulaştırmaya ve eşit mesafede kalmaya çalışıyoruz" dedi.