LİGLERDE FİNALE DOĞRU

Süper Amatör ve 1. Amatör Küme'de liglerin tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Temsilcilerimiz Sapancaspor, Kırkpınarspor ve Hacımercanspor Cumartesi ve Pazar günü oynayacakları karşılaşmalarla evlerinde son maçlarına çıkacak.

SAPANCASPOR

Süper Amatör Lig'de A Grubunun lideri Sapancaspor, evindeki son karşılaşmasına 17 Şubat Pazar günü çıkacak. Play off ligine yükselmeyi haftalar önce garantileyen temsilcimiz 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle grubunun lideri durumunda. 51 puana sahip temsilcimiz evinde oynayacağı Aşağıkirazcaspor karşılaşmasının ardından ligin son haftasında puan tablosunda son sırada bulunan Harbişspor'a misafir olacak.

KIRKPINARSPOR

Bu sezon ligde aradığını bulamayan temsilcimiz evindeki son karşılaşmasında Cumartesi günü sahasında Arifiyekalaycıspor'u ağırlayacak. Play off'a yükselme şansı bulunmayan temsilcimiz oynadığı 20 karşılaşmada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 33 puan elde etti. Bu hafta evinde puan tablosundan 2'nci sırada bulunan Aşağıkirazcaspor'u ağırlayacak olan temsilcimiz ligin son haftasında ise Kışlaçayspor'un misafiri olacak.

GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI

Söğütlüspor-Sapancaspor: 1-4

Ferizlispor-Kırkpınarspor: 0-3

Kocatöngelspor-Hacımercanspor: 5-1

Akçayspor-Rasimpaşaspor: 3-0

Kurtköyspor-Akartepespor: 2-2

BU HAFTANIN MAÇLARI

16 Şubat Cumartesi

Kırkpınar 14:00 Kırkpınarspor-Arifiyekalaycıspor

Sapanca 14:00 Hacımercanspor-Esentepegölspor

17 Şubat Pazar

Sapanca 14:00 Sapancaspor–Aşağıkirazcaspor

Hendek 17:00 Yeşilyurtbeldespor-Akçayspor

Taşkısığı 16:00 Taşkısığıspor-Kurtköyspor