LİG ŞİMDİ BAŞLADI: 1-0

Sakarya Play off liginde 2. karşılaşmasına çıkan Sapanca Gençlikspor, Pamukova1968Spor'u 1-0 mağlup etti. Ligde ilk hafta kazanan takımların 2. hafta oynadıkları maçları kaybetmesi sebebiyle tüm takımların puanı eşitlenmiş oldu.

Maça hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz rakip kalede ilk tehlikeli pozisyonuna 17'nci dakikada Eymen'le girdi. Eymen'in sert şutunda kaleci topu son anda dışarı çeldi. 40'ıncı dakikada yine Eymen bu sefer affetmedi ve topu ağlarla buluşturarak takımımızı 1-0 öne geçirdi. Başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi. Maçın 2'nci yarısında temsilcimiz yine rakibine karşın daha üstün bir oyun sergiledi. 71'inci dakikada İdris Soner'in kafa vuruşu direkten geri döndü.76'ncı dakikada ise Şenol kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondan yararlanamadı. 79'uncu dakikada ise golümüzün sahibi Eymen kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hakemin 6 dakika uzattığı maçta başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Ligde ilk hafta kazanan takımların 2. hafta oynadıkları maçları kaybetmesi sebebiyle tüm takımların puanı eşitlenmiş oldu.

BAŞKANDAN DESTEK

Maçtan önce ve sonra soyunma odasına giden Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapancaspor'un BAL Ligine yükseleceğine olan inancının tam olduğunu belirterek, tüm takımı ve teknik heyeti kutladı.

SAPANCA GENÇLİKSPOR: 1 - PAMUKOVA1968SPOR: 0

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Uğur Muslu, Uğur Doğan

STAT: Erenler Suni Çim

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker, Şenol (dk.82 Yusuf Emre), Üsame, Hami, Kamil, İshak (dk.89 Furkan), Errad, Celalettin, Eymen, Burak, İdris Soner (dk.85 Abdulkerim)

ANTRENÖR: Hakan Dursun

PAMUKOVA1968SPOR: Uğur, Mehmet (dk.65 Ensar), Mert (dk.78 Burak), Abdullah, Yusuf, Fatih, Berk Sezai (dk.90 Mahsun), Abdülsamet, Ogün, Özkan, Ömer

ANTRENÖR: Tahsin Öz

GOL: Dk.40 Eymen (Sapanca Gençlikspor)

KIRMIZI KART: Dk.79 Eymen (Sapanca Gençlikspor)