LİDERİN "HARBİ" HİÇ ACIMASI YOK

Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimiz Sapancaspor, sahasında Harb-İş Tankspor'u 6-0 mağlup etti. Temsilcimiz bu skorla ligin ilk yarısını namağlup lider olarak kapattı.

Temsilcimiz ligin 11'inci haftasında Sapanca Atatürk Stadında Adapazarı ekibi Harb-İş Tankspor'u ağırladı. Maç hızlı bir başlangıç yapan ekibimiz tek kale oynadığı maçta ilk atağı 7'nci dakikada gerçekleştirdi. Ahmet kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondan yararlanamadı. 11'inci dakikada ise Arda kornerden gelen topa son dokunan isim oldu ve Sapancaspor 1-0 öne geçti. 22'inci dakikada İsak, 23'üncü dakikada ise Bedirhan'ın kaleyi yokladı ancak misafir ekibin kalecisi gole izin vermedi. 24'üncü dakikada İshak bu kez ağları havalandırdı ve durumu 2-0'a getirdi. 34'üncü dakikada ise Arda'nın vurduğu şutta son dokunuşu Şenol yaptı ve skor 3-0'a geldi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da ilk yarıdaki üstün oyununu devam ettiren temsilcimiz 73'üncü dakikada Burak'la farkı 4'e çıkardı. 75'te Usame'nin şutu direkten döndü ama 76'da Bedirhan farkı 5'e çıkaran isim oldu. Maçın kapanışını ise 80'inci dakikada Şenol yaptı ve maçın skorunu ilan etti. 6-0.

Bu galibiyetle puanını 29'a çıkaran temsilcimiz ligin ilk yarısını namağlup lider olarak tamamladı. Maç sonrası takım yönetici, teknik heyet ve futbolcular Sapanca Özkum Park'ta düzenlenen yemekte bir araya geldi.

"MUTLUYUZ"

Maç sonrası Sapanca Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Dursun, "İlk yarının son maçından da 3 puan alarak ayrıldık ancak işimiz bitmedi. Asıl işimiz play-off a kalıp orada da şampiyon olmak. Sapanca'mıza bu mutluluğu yaşatmak. İlk yarı bitti mutluyuz ancak başarının sürekliliği önemli" dedi.

SAPANCASPOR: 6 – HARBİŞ TANKSPOR: 0

SAHA: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Mehmet Akıncık, Hamza Seyyar, Barbaros Tüzün

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker (dk.70 Oğuzhan), Şenol, Üsame, Abdülkerim,  İshak (dk.60 İsmail), Yusuf, Burak, Arda (dk.37 Eymen), Yasin, Bedirhan, Ahmet

ANTRENÖR: Hakan Dursun

HARB-İŞ TANKSPOR: Yunus Emre, Emirhan, Salih, Çağrı, Mert, Mahmut, Gürkan, Emirhan, Mertcan, Hasan, Hakan

ANTRENÖR: İbrahim Makine

GOLLER: Dk.11 Arda, dk.24 İshak, dk.34-80 Şenol, dk.73 Burak, dk.76 Bedirhan (Sapancaspor)