KURTULMUŞ'TAN BAŞKAN GÜMÜŞEL'E ZİYARET

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Sapanca'daki aday tanıtım programı öncesi ilçe teşkilatında Başkan Yunus Gümüşel'i ziyaret etti.

Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Sapanca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Cumhur İttifakı Proje ve Aday Tanıtım Programı için Sapanca'ya geldi. Adapazarı'ndan programın yapılacağı salona gelmesi beklenen Kurtulmuş, sürpriz bir kararla AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı yunus Gümüşel tarafından karşılanan Numan Kurtulmuş'a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce eşlik etti.

Teşkilat binasında bir süre dinlenen Kurtulmuş, Başkan Gümüşel'den ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret için teşekkür eden Gümüşel ise 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sapanca olarak Sakarya'daki en yüksek oy oranına ulaşmak istediklerini, bu yönde de çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi.