KIRKPINARSPOR RAKİP TANIMIYOR: 2-1

Sakarya Süper Amatör Lig B grubunda temsilcimiz Kırkpınarspor, 10 kişi kaldığı karşılaşmada Erenlerspor'u 2-1 mağlup etti.

Temsilcimiz Kırkpınarspor, ligin 14'üncü haftasında sahasında Erenlerspor'u misafir etti. Maça hızlı başlayan temsilcimiz karşılaşmanın 25'inci dakikasında Muharremin kafa golüyle öne geçti. Bu gölün ardından baskı ve ataklarını arttıran temsilcimiz rakip kalede birçok pozisyon bulsa da bunlardan yararlanamadı. Özellikle hakemin kötü yönetimi ise maça damgasını vurdu. Maçın 42'nci dakikasında yine hakem hatalı bir karara imza attı ve takımımız aleyhine penaltı noktasını gösterdi. Aynı pozisyonda oyuncumuz Fırat, ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Erenlerspor penaltıyı gole çevirince ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya 1 eksikle başlayan temsilcimiz, hakemin kararlarına başkaldırırcasına, seyircisinin de desteğini alarak daha baskılı ve hırslı bir oyun sergiledi. 80'inci dakikada bu kez Semih sahneye çıktı ve attığı kafa golü ile skoru ilan etti. 2-1.

Bu galibiyetle puanını 26'ya çıkaran temsilcimiz B grubunda 4. sırada yer aldı.