KIRKPINAR STADI YENİLENDİ

Kırkpınarspor Stadı, Sapanca Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokol kapsamında yenilendi.

Sapanca Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan protokol kapsamında, Kırkpınar Soğuksu Mahallesi nizami futbol sahasında gerçekleştirilen tadilat ve bakım çalışmalarında sona gelindi.

Sahanın doğal çimle kaplanması, soyunma odalarının yenilenmesi, yeni tribün ve aydınlatması ile çevre düzenlemesi gerçekleştirilen Kırkpınar Stadı, kısa bir süre içinde hizmete girecek.

Belediye Başkan Vekili Cengiz Emil, Kırkpınarspor Başkanı Mohaç Yılmaz ve Kırkpınarspor Başkan Yardımcısı Fatih Pir ile statta incelemelerde bulunan Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, yenilenen stadın tüm Sapancalı sporseverlere hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür eden Yılmazer, İlçemize 965 bin TL'lik yatırımın kazandırılmış olması ve çok kısa süre içinde hizmet girecek olması hepimiz için mutluluk verici" dedi.