KIRÇEV MİNİK YÜREKLERİ ISITTI

Kısa adı KIRÇEV olan Kırkpınar Çevre ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, Kırkpınar Muazzez Sabri Ortaokulu ve Kurtköy Aktar İlköğretim Okulunda yardım kampanyası düzenledi.

Kırkpınar merkezli KIRÇEV, kuruluşunun üzerinden kısa bir zaman geçmesine karşın sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye başladı. Yaklaşan kış aylarında öğrencileri unutmayan dernek yönetimi okullardan aldıkları liste dahilinde kışlık bot ve mont yardımında bulundu.

Bölgenin özellikle çevre ve sosyal sorumluluk projelerinde bir derneğe ihtiyaç duyduğunu tespit ettiklerini belirten Dernek Başkanı Hüsamettin Koçlu, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada KIRÇEV'i bu amaçla kurduklarını söyledi.

Kuruluş aşamasının ardından en kısa sürede çalışmalara başladıklarını ifade eden Koçlu, "Kurulur kurulmaz ilk olarak ilçe gündemini yoğun olarak meşgul eden 'teleferik' projesi konusunda alternatifler sunduk.  İhtiyacı olan öğrencilerimiz için kışlık bot ve mont desteğinde bulunduk. Aralık ayı içerisinde ise KIRÇEV ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle ücretsiz ve sertifikalı 'İlk Yardım Kursu' açmayı planlıyoruz" dedi.

Koçlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Kırkpınar ve diğer mahallelerin, ilçe merkezinin güzelleştirilmesi için projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Gençlerimiz için doğa ile uyumlu bir şekilde yapabilecekleri aktiviteler, doğa sporları organize etmek istiyoruz. Doğaya değer veren, mahallesini, yöresini düşünen, çocuklarına güzel bir gelecek bırakmayı dileyen herkese kapılarımız açık. Her fikri ve tavsiyeyi dinlemekten memnuniyet duyarız."