KILIÇ, AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

AK Parti Sapanca'da belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuran ikinci isim Semiha Kılıç oldu.

Kalabalık bir toplulukla AK Parti Sapanca İlçe Merkezi'ne gelen Kılıç, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'e sundu.

Semiha Kılıç'la geçmiş dönemde de birlikte çalışma fırsatı bulduğunu belirten Başkan Gümüşel, "Kendisi AK Parti'den Sapanca Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu. Seçim kaybetme korkumuz yok amacımız Sakarya'daki en yüksek oy oranına ulaşmak. Bu bağlamda Semiha Kılıç'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti'den aday adayı olmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Kılıç ise, "14 Ağustos 2001 tarihinde ülkemize ve milletimize hizmet yolunda kurulan AK Parti'den Sapanca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundum. Müracaat dilekçemi kabul eden İlçe Başkanımız Yunus Gümüşel ve yönetimine teşekkür ediyorum. Sapanca'da doğan ve Sapanca'da büyüyen, Sapanca'nın bir evladı olarak Sapancam'a ve halkıma hizmet etmek ve tecrübelerimi aktaracağım projelerimle yeni ufuklar açmak istiyorum. Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hareket ederek refah seviyesi yüksek, istihdamı güçlü, sosyal ekonomik açıdan gelişmiş, kültürel zenginliklerini yaşantısına nakşetmiş mutlu ve huzurlu bir Sapanca için yola koyuldum. Allah yolumuzu açık etsin. Belediyecilik anlayışında tüm takdirleri üstünde toplayan ve yıllarca içinde siyaset yaptığım AK Parti'den aday adayı olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu vesile ile müracaatımın Sapancam'a, milletime ve partime hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.