KİCK BOKSÇULARDAN 5 ALTIN 3 BRONZ MADALYA

Sapanca Minder ve Ring Sporları Merkezi sporcuları, Antalya'da düzenlenen 3. Uluslararası Açık Kick Boks Turnuvasında 5 altın ve 3 bronz madalya kazandı.

Türkiye Kick Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve Kremlin Palace Oteli spor salonunda Alperen Atabay anısına düzenlenen turnuvaya, 28 ülkeden sporcular katıldı.

Sapanca Minder ve Ring Sporları Merkezi ve Yılmazer Fight Akademi Spor Kulübü'nün 12 sporcuyla yer aldığı turnuvada Afra Adıyaman 48 ve 50, Esra Yalın 65 kiloda şampiyon olurken, Elif Beyza Yıldırım 50,Taylan Ayverdi 81ve Remzi Uysal 51 kiloda 3'ncü oldu.

Sporcuların yanı sıra Milli Takım Antrenörü Serkan Yılmazer'de, şampiyonaya katılarak 2 branşta şampiyon olarak 2 altın madalya kazandı.

Çalışmalarına Sapanca Belediyesi Minder ve Ring Sporları Merkezi ve merkez salonlarında ara vermeden devam ettiklerini belirten Milli Takım Antrenörü Serkan Yılmazer, Sapanca Gazetesine yaptığı açıklamada, Sapanca'ya 8 madalya ile dönmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Desteklerden dolayı Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'e teşekkür eden Yılmazer, "Şampiyonada başarılı olan sporcularımız kürsüye Türk Bayrağı ve Sapanca Belediyesi flaması ile çıktılar. Bu başarı Sakarya ve Sapanca için bir ilk değil. Sapanca ve Sakarya merkez salonlarımızdan yetenekli sporcular çıkartmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi, ilimiz ve ilçelerimizin sportif faaliyetlerde öne çıkması tüm dünyada ve Türkiye'de bu tür başarılarla duyurulması bizleri hem gururlandırmakta hem de mutlu etmekte" dedi.