KİCK BOKS'TA TERFİ HEYECANI

Eylül ayı Kick Boks terfi imtihanları 60 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Kick Boks Milli Takım Antrenörü Serkan Yılmazer, İtalya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası dönüşü Kick Boks kuşak terfi sınavını gerçekleştirdi. Sapanca Ring Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilen terfi imtihanına sporcuların yanı sıra velilerde yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Bölgesi Milli Hakemlerinden Okay Yıldız gözetiminde yapılan Kick Boks terfi sınavında başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etti. Kuşak imtihanın ardından terfi eden sporculara belgelerini Okay Yıldız ve Serkan Yılmazer tarafından verdi.

YENİ ŞAMPİYONLAR YETİŞECEK

Sapanca ve Adapazarı'nda gerçekleştirdikleri çalışmalar ile başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Antrenör Serkan Yılmazer, "Dünya Şampiyonasına her iki salonumuzdan da sporcu çıkardık. Sapanca'dan Afra Adıyaman, Adapazarı'ndan ise Esra Yalın İtalya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi ve Sakarya'yı en iyi şekilde temsil ettiler" dedi.

Kuşak sınavına katılan sporcuların arasında da üst seviyede yetenekli sporcular olduğunu ifade eden Yılmazer; "Yeni şampiyonlar çıkarmak için bu gençlere ihtiyacımız var. Spora ve sporculara destek veren bize çalışma imkanları sağlayan büyüklerimize teşekkür ederiz" diye konuştu.

Müsabakalarda başarılı olan sporcuları tebrik eden Okay Yıldız kendisinin de Serkan Yılmazer'in öğrencisi olduğuna belirtti. Yıldız, "Bu spora hem antrenör hem de hakem olarak hizmet etmek benim için gurur verici. Gençlerin çalışma azimlerini ve başarılarını görmek bizim içinde büyük mutluluk" ifadelerini kullandı.