KAYMAKAMLIK GÜVENLİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Sapanca Kaymakamlığı güvenlik ve vatandaşla buluşma toplantısı, Kurtköy Yavuzselim ve Kırkpınar Tepebaşı Mahallelerinde gerçekleştirildi.

Vatandaşların doğrudan talep, şikayet, istek ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenlenen toplantılara İlçe Kaymakamı Ali Ada, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Birol Ustaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Güven Alan, Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, kurum ve kuruluşların yöneticileri ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

VATANDAŞA YAKIN OLMAK

Toplantılar hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Ada, "Toplantılarımızda öncelikli olarak ile güvenliği konusunda jandarma komutanımız ve emniyet müdürümüz tarafından bilgiler verilmekte daha sonra ise daire şube ve daire müdürlerimiz kendi alanlarında sunumlarını gerçekleştirmekteler. Toplantının son bölümünde ise muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin talep, şikayet ve önerileri teker teker dinlenerek hemen çözüm bulunacaklar çözümlenmekte, hemen sonuçlanamayacak olanlar ise ilgili kurum ve kuruluşlara bildirilmek suretiyle zamana yayılarak yerine getirmektedir" dedi.

GÜVENLİK

Kurtköy ve Kırkpınar Mahallelerinde gerçekleştirilen toplantıların içerikleri hakkında da açıklamalarda bulunan Ada, "Bu bölgede özellikle siteler yoğunlukta ve çoğunda kamera sistemi yok. Site yöneticilerine kamera sistemi kurulması konusunu özellikle her toplantıda vurguluyoruz. Yakın zamanda site yöneticileri, güvenlikçilere, site sakinlerine kamera sistemi kurulması konusunda tekrar bilgilendirme yapacağız. İlçemizde yapımı süren Mobese sistemi yakın zamanda faaliyete girecek. Teknolojiden yararlanarak hırsızlık olaylarına karşı güvenlik konusundaki açıklarımızı gidermiş olacağız" şeklinde konuştu.