KAYMAKAM CANPOLAT EKİPLERİN YENİ YILINI KUTLADI

Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, yılbaşı gecesi görev yapan emniyet güçleri ile İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek vatandaşların ve çalışanların yeni yılını kutladı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaymakam Canpolat ve İlçe Emniyet Müdürü Cihat Kayaer, yılbaşı gecesinde ilçenin çeşitli bölgelerinde oluşturulan uygulama noktalarında görevlerini sürdüren polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Canpolat görevli personelin yeni yılını kutladı ekiplere tatlı ikramında bulundu.

İlçe Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden Canpolat burada sağlık çalışanları ve vatandaşlarla sohbet etti yeni yıllarını kutladı.

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Canpolat, "Acısı, tatlısı, sevinci, hüznüyle bir yılı daha geride bırakırken, ülkemiz ve ilçemiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2022 yılını sizlerle birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyorum.

Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. 2022 yılının; geleceğe dair ümitlerimizin, hayallerimizin ve beklentilerimizin gerçekleşmesine vesile olmasını diliyor, ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının, saygıdeğer Sapancalıların yeni yılını tebrik ediyor, yeni yılın tüm insanlığa başarı, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.